Silivri, hamsi ve horona doydu

Silivri Rizeliler Derneği tarafından bu yıl birincisi düzenlenen '1.Silivri Hamsi ve Horon Festivali' binlerce kişinin katılımıyla Silivri Sahili'nde gerçekleşti. Festivalde iki tona yakın hamsi ve Sedat Peker tarafından gönderilen 100 tepsi baklava dağıtıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Silivri, hamsi ve horona doydu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen 1. Silivri Hamsi ve Horon Festivali yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi. Festival programına İlçe protokolü, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. İlçe protokolü, beyaz önlükleri giyerek vatandaşlara pişirilen hamsileri dağıttılar. Ahenk Sanat Kulübü temsilcilerinin gösterisinin ardından Dernek Başkanı Esma Zorer kısa bir konuşma yaparak, katılım gösteren protokol, STK temsilcileri, vatandaşlara ve sponsor olan firmalara teşekkür etti.

Kaymakam Faruk Bekarlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da festivalde konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdiler.

Sedat Peker’in kitaplarının dağıtıldığı stant festivale katılanlar tarafından ilgi çekti. Ücretsiz olarak dağıtılan kitaplar kısa bir sürede tükendi. Ayrıca Sedat Peker tarafından festival için gönderilen 100 tepsi baklava dağıtımında da izdiham yaşandı