Turnuvalarda Kıyasıya Mücadele Sürüyor

Silivri Belediyesi 57. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Tavla, Satranç, Basketbol ve Plaj Futbolu turnuvaları yoğun katılımla başladı.

Turnuvalarda Kıyasıya Mücadele Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Yoğurt Festivali kapsamında her yıl yoğun katılımla gerçekleşen Tavla, Satranç, Basket ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Plaj Futbolu kıyasıya rekabete ev sahipliği yapıyor. Yoğun katılımlarla başlayan, festivalde geleneksel hale gelen turnuvalara Silivrililerin ilgisi her yıl daha da büyüyor.

256 KİŞİ AYNI ANDA TAVLA OYNADI

Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen Tavla Turnuvası’nda bu yıl da 256 kişi aynı anda tavla oynadı. Hakem heyeti eşliğinde festivalin birinci gününde başlayan turnuvalara 80 yedek oyuncu da katılım göstererek kıyasıya rekabeti sürdürüyor. Tavla Turnuvası’nda Birinciye Samsung cep telefonu, ikinciye Samsung Tablet, üçüncüye dijital fotoğraf makinesi hediye edilecek.

BASKETBOL TURNUVASINDA 23. YIL

Silivri Belediyesi’nin gelenekselleşen Basketbol Turnuvası’nın da, bu yıl festival kapsamında 23.sü start aldı. Turnuvada Büyük ve Küçük kategorilerinde 46 takım yarışmaya başladı. Üçüncü günün sonunda turnuvada birinci olan takıma 2.500 TL, ikinci olan takıma 2.000 ve üçüncü olan takımada 1.000 TL hediye çeki verilecek.

PLAJ FUTBOLUNA YOĞUN İLGİ

57.Yoğurt Festivali kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleşen Plaj Futbolu Turnuvası da başladı. 16 takımın katılım gösterdiği Plaj Futbolunda birinci olan takıma 2.500 TL, ikinci olan takıma 2.000 TL, üçüncü olan takıma da 1.000 TL hediye çeki verilecek.

ÇOCUK ÖZEL ALANLARI SAHİL KORİDORUNDA

Çocukların gönüllerince eğlenmesi için festival kapsamında Mimar Sinan Köprüsü sahil koridorunda özel oyun alanları kuruldu. Aileleri ile birlikte gelerek eğlenen çocuklar için festival süreci boyunca 11.00- 19.00 saatlerinde açık kalmaya devam edecek.