Yoğurt Festivali'nde Keyifli Final

Silivri Belediyesi 57. Yoğurt Festivali etkinlikleri, muhteşem bir finalle sona erdi. 3 gün boyunca devam eden festival, İlyas Yalçıntaş ve Buray'ın yoğun katılımla gerçekleşen konseriyle son buldu.

Yoğurt Festivali'nde Keyifli Final
TAKİP ET Google News ile Takip Et

57.Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Festivalin üçüncü gecesi Elit Dans Grubu’nun halk oyunları gösteri ile başlayan sahne programı, festival kapsamında gerçekleşen Silivri’nin Sesi Yarışması’nda birinci olan Sultan Alkış’ın sahne performansıyla devam etti. Son gece de sahnede geleneksel Yoğurt Yeme Yarışması gerçekleştirildi.

İLYAS YALÇINTAŞ’DAN MUHTEŞEM KONSER

Festivalin son gecesinde sahne alan İlyas Yalçıntaş seslendirdiği şarkıların yanı sıra sahne performanslarıyla da büyük bir beğeni toplayıp konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kalabalıktan duyduğu memnuniyeti ifade eden sanatçıya hediyelerini Belediye Meclis Üyesi Saadet Gençoğlu takdim etti.

BURAY KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Festivalin final konserini pop müziğin sevilen ismi Buray yaptı. Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Buray, sempatik ve sıcak tavırlarıyla gençlerin gönlünü fethetti. Baştan sona tempo hiç eksilmeyen konserde, Buray muhteşem sahne performansıyla izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser ziyafeti yaşattı.