Gazitepe Geleneği Bozmadı, Işıklar'ı Bağrına Bastı

Gazitepeli hemşerileri geleneği bozmayarak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı her zaman olduğu gibi meşaleler eşliğinde ve büyük sevgi gösterileriyle bağrına bastı.

Gazitepe Geleneği Bozmadı, Işıklar'ı Bağrına Bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazitepeli hemşerileri geleneği bozmayarak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı her zaman olduğu gibi meşaleler eşliğinde ve büyük sevgi gösterileriyle bağrına bastı. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her zaman olduğu gibi yine Gazitepeli hemşerileri tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda geçmiş dönem yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hizmet programı hakkında bilgiler veren Başkan Işıklar’a Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Mehmet Has, CHP Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Birim Müdürleri ve Muhtar Kamil Gümüş eşlik etti. 

IŞIKLAR: GAZİTEPE İLÇEMİZİN ŞİRİN BİR MAHALLESİ OLACAK 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gazitepe’de gerçekleşen halk toplantısında yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Geçen dönem 8 belediye ve bu dönem de 13 köyü teslim almamızdan doğan idari boşluğu, Mahalle Konseyleri aracılığıyla çözmeye çalıştık ve de başarılı olduk. Gazitepe, yapacağımız hizmetler neticesinde ilçemizin çok şirin bir mahallesi olacak. Ancak yapılacakları öncelikle sizler belirleyeceksiniz ki, merkezden bakıldığında görülemeyen detayları yakalayabilelim. Çünkü biz, merkezine insanı koyan, doğumundan ölümüne kadar yanında olmayı hedefleyen bir belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz.” 

“CUMHURİYETİN SİGORTASI SİZ KADINLARIMIZDIR” 

Her toplantıda görüyorum ki farklı bir coşkuyla karşılanıyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle bayanlarımızı burada görmek, çok daha büyük bir mutluluk. Laik, demokratik Cumhuriyetin sigortası siz çok değerli kadınlarımızsınız. Kadını yok etmek, ötekileştirmek isteyen anlayışa inat sizlerle bunun mücadelesini vereceğiz. 

“BU BELEDİYE HALKINDIR” 

Şöyle bir etrafınıza baktığınızda, Silivri Belediyesi’nden başkan halkını dolaşıp ne istediğini soran başka bir kurum görebilecek misiniz? Göremeyeceksiniz. Biz aynı şekilde hesap vermekten de korkmuyoruz. Çünkü bu belediye halka ait. 

“DORĞU OLANDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ” 

Ekonomik ve ticari açıdan ilçemizi geliştireceğiz. Eleştirilere maruz kalsak da biz doğru olandan vazgeçmeyeceğiz. Milyonlarca insanın buralarda hatırası var. Onlar gelecek, kardeşlik duygularımız pekişecek, ticaret hayat bulacak, refah artacak ve huzur, barış hakim olacak burada. Bunu sağlamak ve yüzyıllık miraslara sahip çıkmak da bizlerin görevi. Huzuru, barışı ve gelişmeyi böyle sağlayacağız. Bize kaybettirmek istenilenlerin bir tekine bile razı milletlerin yaşadıkları coğrafyalarda görüyoruz ki koyun gibi insanların boğazlarını kesiyorlar. Biz bu oyunlara gelmedik, gelmeyeceğiz.   

OCAK AYINDA PLANLARLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILACAK 

Başkan Işıklar, yapılacak çalışmaları anlattığı konuşmasının devamında, 1/5000 ölçekli planlar onaylandıktan sonra Ocak ayı sonunda bir toplantı daha yapılarak detaylı bilgiler vereceklerini de ifade etti. 

Haberin foto galerisi için alternatif link