Gazitepe'li kadınlar start verdi

Geçtiğimiz günlerde Güler Yılmaz başkanlığında kurulan Gazitepe Kadınlarını Kalkınma Kooperatifi, sponsor firmalarından ilkiyle, üretmiş oldukları ürünlerden yapılacak esans için ilk çalışma bugün start aldı.

Gazitepe'li kadınlar start verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güler Yılmaz’ın öncülük ve kurucu başkanlığını yaptığı, ev hanımlarının üyesi olduğu Gazitepe köyü Kadınlarını kalkındırma kooperatifinde doğal ortamlarında hazırlanan ürünler ve yetiştirilen bitkilerden yapılacak olan esans için sponsor firmalardan ilkiyle ilk çalışma bugün start aldı.
Üyelerin kooperatife ait 18 dönümlük arazisinde yetiştirilen aromatik ürünler için sponsor olan firmayı ziyaret eden Kooperatif Başkanı Güler Yılmaz “Uzun süredir beklediğimiz haber bugün geldi. Bizde ürünlerimizi firmaya teslim ettik. Üyelerimiz tarafından yetiştirilen aromatik ürünlerden yapılacak olan esans için ilk çalışmamızı bugün gerçekleştirdik. Firma yetkilisi arkadaşlarımızla teşekkür ederiz. Ürün satışlarından elde edilecek gelirleri yine üretici ve üyemiz olan kadınlarımızla paylaşacağız ”dedi.