'Hiç kimse Bora Balcıoğlu'na çamur atmaya kalkmasın'

Gazete Silivri imtiyaz sahibi İbrahim Yücal, Silivri Gazitepe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek Bora Balcıoğlu hakkında sohbet etti. Gazitepeli vatandaşlardan, son zamanlarda yerel bir gazetede çıkan haberlere yalanlama üzerine yalanlama geldi.

'Hiç kimse Bora Balcıoğlu'na çamur atmaya kalkmasın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazete Silivri imtiyaz sahibi İbrahim Yücal, Gazitepe’de vatandaşlarla bir araya gelerek Bora Balcıoğlu hakkında sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede çıkan haberler üzerine habere konu olan Alper Tezcan da babası Şinasi Tezcan’ın yaşından dolayı ne dediğinin farkında olmadığını, Bora Balcıoğlu’nun kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtti.
 
Bora Balcıoğlu Bizim Gururumuzdur!
Silivri Gazitepe Mahallesi sakinleri ellerinde büyüyen ve kendisi ile her zaman gurur duydukları Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu’na toz kondurmadı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu hakkında geçtiğimiz günlerde yayınlanan haber ile alakalı ayaklanan ve Bora Balcıoğlu’nu böyle kirli siyasi haberlere yedirmeyeceklerini vurgulayan mahalle sakinleri, “Bora bizim gururumuzdur!” şeklinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın eski futbolcusu Alper Tezcan’ın babası olan Şinasi Tezcan ile röportaj yapan ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu hakkında “Bora Balcıoğlu’ndan utanıyoruz!” şeklindeki sözlerin yayınlanmasından sonra Gazitepe Mahallesi sakinleri ve eski futbolcu Alper Tezcan, Gazete Silivri’ye zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
 
Alper Tezcan: “Herkes işine baksın”
Galatasaray’ın eski futbolcusu Alper Tezcan; “Bora benim amcamın torunu, nasıl böyle bir şey olabilir? Kendisi bizim her zaman yanımızda. Kendisi mahallemizin gururudur. Babam yaşı itibariyle ne konuştuğunu bilmiyor. Ayrıca benim mevzu bahsim geçtiği için size belirtmek istiyorum ki, Bora Balcıoğlu karakteri, kişiliği, saygılı oluşu, hoşgörüsü ve yardımseverliği ile sadece bizim mahallede değil, Silivri’nin bütün mahallelerinde takdir ediliyor. Nasıl böyle bir insana çamur atılır? Hangi mantıkla kendisine leke sürülmeye çalışılır? Bunlara aklım ermiyor. Bizim için siyasetten çok önce kişiler gelir. Biz Bora Balcıoğlu için eylem yapar, pankartla yürüyüş yapacak kadar çok severiz kendisini. Herkes işine baksın ve keşke onun gibi kişiliğe, karaktere sahip olsa.”
 
“Keşke her mahallede bir Bora Balcıoğlu olsa”
Yücal, Gazitepe Mahallesi’ne gittiğinde Bora Balcıoğlu ile mahalle sakinlerini bir kahvehanede lig maçı izlerken bulduğunu belirtirken, mahallelilerin Bora Balcıoğlu hakkında çıkan asılsız haberlerden dolayı çok sinirli olduğunu vurguladığı haberinde bazı noktalara da dikkat çekiyor:
“Gazitepe Mahallesi’ne gittiğimizde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu mahalle merkezindeki kahvehanede mahalleli ile maç seyrediyordu. Mahalle sakinleri yayınlanan habere oldukça sinirli idi. O gazete sakın bu mahalleye girmesin! Biz Bora’nın yanındayız. Bazıları gibi yanındayken övmüyoruz kendisini, kendisi bizim gururumuzdur. Kimse onun, bizim kalbimizdeki değerini ölçmeye kalkmasın. Kendisine çamur atmaya çalışan herkes karşısında bizi bulur. Bu haberi yapanlar hiç mi Muhtar’a gidip sormamışlar, bakın biz bu kişi ile röportaj yaptık, Bora Balcıoğlu’na bunları söyledi diye. Ama bunlar yanlış. Bora Balcıoğlu bizim elimizde büyüdü. Saygısı ve karakteri ile de kendisini bütün herkese ispatladı.”
 
“Birçok AK Partili aileden oy almakta”
AK Parti eski Gazitepe Mahalle Başkanı Demirel Kaynar da Balcıoğlu için şu ifadeleri kullandı:
“Ben şahsım AK Parti üyesiyim. Ancak Bora kardeşim siyaseti ile burada birçok AK Partili aileden de oy almakta. Bizim için önemli olan yerel siyasette kişilerdir. Keşke her mahallede bir Bora Balcıoğlu olsa, keşke her ailenin bir Bora Balcıoğlu gibi evladı olsa.” şeklinde konuştu.