Gebze'de hurda yüklü kamyonet devrildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hurda yüklü kamyonet devrildi, araçta sıkışarak yaralanan sürücüyü ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Gebze'de hurda yüklü kamyonet devrildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde hurda yüklü kamyonet devrildi, araçta sıkışarak yaralanan sürücüyü ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi TEM Otoyolu Yanyol İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emin İ. idaresindeki 41 L 5201 plakalı Isuzu marka hurda yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine ilk olarak kaldırıma çıkıp, elektrik direğine çarptı. Daha sonra ise devrilen kamyonetin şoförü, sürücü kabininde sıkışarak yaralandı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü, daha sonra ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.