Gelecek Partisinde esnafa bayram selamı

Gelecek Partisi Silivri İlçe Teşkilatı Başkan Dr. Ümit Beyatlı himayesinde Kadın ve Gençlik Kolları ile beraber esnafı ziyaret etti. Programa Gelecek Partisi İstanbul İl Sekreteri Elif Koryürek'de katıldı.

Gelecek Partisinde esnafa bayram selamı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı, Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım'la birlikte esnafa hayırlı işler dileyen partililer Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını iletti. Vatandaşların bayramını kutlayarak görüş alışverişi yapan partililere İstanbul İl Başkanlığı Sekreteri ve Silivri sorumlusu Elif Koryürek'de eşlik etti. Gelecek Partisi kimliği ile ilk kez sahaya çıkan Koryürek'in bundan sonraki süreçte çalışmaları yakından takip edeceği bilgisi verildi. 

İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Gelecek Partisi İl Sekreteri, ilçe sorumlumuz Sn.Elif KORYÜREK'in katılımıyla ve Silivri İlçe Başkanımız Dr.Ümit BEYATLI ve yönetimi ile silivrili esnaflarımızı bayram öncesi ziyaretleri yaptık. Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU'nun selamını iletip sorunlarını dinledik. Mübarek Ramazan bayramlarını kutladık."