AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Güngören Belediyesi'ni ziyaret etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Güngören Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile bir araya geldi. Başkan Demir, Kabaktepe'ye belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bir sunumla bilgi verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Güngören Belediyesi'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Güngören Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile bir araya geldi. Başkan Demir, Kabaktepe’ye belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bir sunumla bilgi verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Güngören Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye eşlik eden heyette AK Parti İstanbul Teşkilatı Başkan Yardımcıları ile Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı. Görüşmeye Belediye Başkanı Bünyamin Demir ve Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra AK Parti Güngören İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya ile teşkilat mensupları katıldı. “Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla layık olmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Güngören’de yeni bir hizmet anlayışıyla yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bir sunumla bilgi verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Güngören Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet ve eser belediyeciliğini en güzel şekilde sergilediğinizi düşünüyorum. Bugüne kadar yapılan çalışmalar dolayısıyla Güngören’e sizin şahsınızda teşekkür ederiz" dedi.