Akrep burcu kadınını hiç tanıdınız mı ?

Gururlu olduklarını baştan söyleyelim. Bu konuda taviz vermeye hiç niyetleri yoktur. Ama aynı zamanda iyi niyetlidirler. Arkadaşları ya da dostları için ellerinden geleni yapmaktan kaçırmazlar.

Akrep burcu kadınını hiç tanıdınız mı ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkeklerine oranla Akrep kadınlarının daha az bencil olduklarını söylemek yerinde olur. Tabii olumsuz özellikleri de vardır. Kibirli oluşları yüzünden sevimsiz duruma düşebilirler.

Üstelik başkalarından üstün olduklarını vurgulamak onlar için neredeyse bir ihtiyaç gibidir. “Böyle söylersem böyle olacak” hissi ruhlarını kıskıvrak bağlar. Ya hep ya hiç diye düşünen kadınlardandır onlar. Onlar için “biraz” diye bir kavram yoktur. Bir şeyi istiyorlarsa sonuna kadar yaşamalıdırlar, aksi takdirde hayatları boyunca yarım kalmışlık duygusu peşlerini bırakmaz. Bu arkadaş ilişkilerinde bile böyledir. Arkadaşlarından her şeyi ama her şeyi isterler.

En önemli özelliklerinden biri de gözü pek olmalarıdır. Birçok konuda olumlu sayılabilecek olan bu özellik kimi zaman da onların aleyhine işleyebilir. Bir de kıskançtırlar. Sadece sevdiklerini kıskanmak anlamında değil, Akrep kadınlarında başkalarının sahip olduğu şeyleri elde etme arzusu vardır. Elde edemediklerinde de haset ederler. Neyse ki kalpleri temiz olduğu için baştan bu konuda çok sık derde girmez. Arkadaşlarının, dostlarının ve tabii ki sevgililerinin entelektüel ve güçlü olmasını arzu eden bu kadının ara sıra hayal kırıklığına uğrayabileceğini de söylememiz gerek

Nelerden hoşlanır?

Akrep burcu kadını gerçekçidir ve bu nedenle gizli olan şeyleri açığa çıkarmaktan, araştırma yapmaktan hoşlanır. Kimsenin cesaret edemediklerini yapmaktan hoşlanır. Alışveriş yapmaya bayıldıklarını söylemek gerekir. Arkadaşları ile sürekli olarak sosyal aktivite de bulunmaktan hoşlanır ve güzel yerlere gitmek ister.

Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?
İlgisini ve sevgisini göstermeyen erkekler, akrep burcu kadını için çok önemlidir. Dürüst olan ve sözünü sakınmayan erkeklere ilgi duyar. Gizlilikten hoşlanmaz. Güven duyabileceği ve kendi gibi davranan erkeklerden hoşlanır. Çapkın karakterlerden haz etmez.

UĞURLARI: 
Uğurlu taşı: Ay taşı, Topaz, Malahit, Kuvars, Yakut 
Uğurlu sayısı: 9
Uğurlu rengi: Koyu kırmızı, yeşil 
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu metali: Demir
Uğurlu hayvanları: Kurt ve panter 
Uğurlu kuşları: Kartal ve akbaba 
Uğurlu çiçekleri: Zakkum, sardunya