Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu

İSTANBUL SAMATYA AÇIKLARINDA ALABORA OLAN BALIKÇI TEKNESİNDE HAYATINI KAYBEDEN İKİ KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU. KAZADA ÖLEN HASAN CANDAN VE NEDİM AKTAŞ'IN EVLİ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ. NEDİM AKTAŞ

Alabora olan balıkçı teknesinde ölenlerin kimlikleri belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Samatya açıklarında alabora olan balıkçı teknesinde hayatını kaybeden iki kişinin kimlikleri belli oldu. Kazada ölen Hasan Candan ve Nedim Aktaş’ın evli oldukları öğrenildi. Aktaş’ın kuzeni Gökhan Aktaş, "İki tane çocuğu var. Ailesi yeni öğrendi" dedi.

Samatya açıklarında “Kumsal-55” isimli balıkçı teknesi alabora olarak batmıştı. Batan teknede bulunan 13 personelden 11’i kurtarılırken, 2 kişi de hayatını kaybetmişti. Alabora olan teknede hayatını kaybedenlerin kimlik bilgileri belli oldu. Tekne kazasında hayatını kaybeden Hasan Candan ve Nedim Aktaş’ın evli ve Ordulu oldukları öğrenildi. Ayrıca, Candan’ın bir erkek çocuğu, Aktaş’ın da iki çocuğu var.

Nedim Aktaş’ın kuzeni Gökhan Aktaş, "Ablasını kanserden kaybetti. iki tane çocuğu var. Ailesi Fatsa’da yaşıyor. Onlar da olayı yeni öğrendi" dedi.

Öte yandan, Hasan Candan’ın ve Nedim Aktaş’ın naaşlarının memleketi Ordu’ya gönderileceği öğrenildi.