Alışveriş merkezinin önünde metrelerce kuyruk oluştu

KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI ALINAN ÖNLEMLER KAPSAMINDA 21 MART'TAN BU YANA KAPALI BULUNAN AVM'LER BUGÜN AÇILDI. ESENYURT'TA BULUNAN BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜNDEKİ OLUŞAN METRELERCE KUYRUK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ. SIRADA BEKLEYENLERİN ZAMAN ZAMAN SOSYAL MESAFE KURALINI DA YOK SAYDIĞI GÖRÜLDÜ.

Alışveriş merkezinin önünde metrelerce kuyruk oluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 21 Mart’tan bu yana kapalı bulunan AVM’ler bugün açıldı. Esenyurt’ta bulunan bir alışveriş merkezi önündeki oluşan metrelerce kuyruk havadan görüntülendi. Sırada bekleyenlerin zaman zaman sosyal mesafe kuralını da yok saydığı görüldü.

Korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 21 Mart’tan bu yana kapalı bulunan AVM’ler bugün kapılarını açtı. AVM’lerin çalışma saatleri ve giriş çıkış kuralları yeniden düzenlendi. Esenyurt’ta bulunan bir alışveriş merkezine alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar, AVM girişinde metrelerce kuyruk oluşturdu. Vatandaşların zaman zaman sosyal mesafe kuralını da hiçe saydığı görüldü. Vatandaşlar tarafından oluşturulan metrelerce kuyruk havadan drone ile de görüntülendi.