Aziz Yıldırım Silivri'deydi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalışmalarını görüşmek üzere bugün Silivri'deydi.

Aziz Yıldırım Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri’deki kuruluş çalışmalarını görüşmek üzere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etti. Işıklar’ın makamında Fenerbahçe Üniversitesi için hazırlık çalışmalarını gözden geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, daha sonra Selimpaşa’da açılacak olan iki ayrı spor fakültesinin kurulacağı binaları gezdi.

Yıldırım ile Işıklar, önümüzdeki günlerde üniversite için yapılacak olan ek binaları görüşmek üzere bir araya geleceği öğrenildi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım’ın ziyaretinin ardından şu açıklamayı yaptı:

Değerli Hemşehrilerim,

Türkiye'nin marka değeri en yüksek kurumlarından bir tanesi olan Fenerbahçe markası, Silivri’mize gerçekten büyük bir kalite ve eğitim alanında büyük bir ivme kazandıracak. Kentimizde adım adım bir rüyamızı bu vesilelerle gerçeğe çeviriyoruz. İlçemiz bir üniversiteler şehri olma yolunda hızla yol kat ediyor. Bizim bu rüyamıza katkı sunan başta kıymetli hemşerilerime, Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'na, Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay'a, Fenerbahçe Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu'ya ve Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şubesi Yöneticilerimize teşekkürü bir borç bilirim.