Bugün burcunuz sizin için ne diyor?

Tüm burçların yer aldığı haberimizde yorumlar hayatınızın gidişatı ile ilgili sizlere küçük sırlar verebilecek niteliklere sahiptir. Günlük burç yorumları düzenli olarak her gün okumaya başladığınız zaman özel hayatınız, iş, aşk ve maddi konular ile ilgili pek çok farklı sırra sahip olabilirsiniz. Hayatınızın gizemini biraz olsun çözmek istiyorsanız burcunuzun size bugün ne dediğini öğrenin...

Bugün burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Eylül 2017 Cuma Boğa Burcu 

Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Fakat olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz ve böylece içinizdeki cesaretin uyandığını hissedebilirsiniz. Aslında bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor ve başarabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin. Yedikleriniz, içtikleriniz ve özellikle uykunuza dikkat etmelisiniz. Yorgunluk ve gerilim yüzünden sağlığınız etkilenebilir.

29 Eylül 2017 Cuma İkizler Burcu 

Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve hemen harekete geçebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Ayrıca eski sevgili ile karşılaşmanız mümkün. Hatta çocuk aşkınıza tesadüf edebilirsiniz veya onun hakkında bazı haberler alabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve sevdikleriniz sizi destekleyecek. Farklı konular ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen kişilere ilgi duyabilirsiniz ve düşüncelerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz.

29 Eylül 2017 Cuma Yengeç Burcu 

Karmaşık duygular ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Fakat duygusal tepkilerinizi denetlemeyi başaracak ve sabırlı davranacaksınız. Bu arada elektrikli cihazlar ve bilgisayar teknolojisi ile ilgili sorunlar yaşamanız mümkün. Bilgisayarınızı değiştirebilirsiniz veya kullandığınız bazı programları değiştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Ortaya çıkan sorunları çözümlemek için pratik ve akılcı bir tavır içinde olacaksınız. Yeni yöntemler sizi rahatsız edebilir ve geleneksel olanı tercih edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız olaylar kendinizi yenilemeniz ve düşüncelerinizi değiştirmeniz için sizi zorlayabilir.

29 Eylül 2017 Cuma Koç Burcu 

Beklemediğiniz durumlar olabilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız kişileri ve olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Hatta yeni tanıştığınız kişiyi eskiden tanıyormuş, biliyormuş duygusu içinde olabilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler olabilir. Bazı kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve ilişkilere bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Seyahate çıkabilir ve sevdiğiniz ile birlikte yeni yerler keşfedebilirsiniz.

29 Eylül 2017 Cuma Aslan Burcu 

Üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar olabilir fakat sorunları çözmek için ilginç yöntemler bulabilirsiniz ve çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Sizi rahatsız eden kişiler ve konular ile ilgili bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Özgür ve yaratıcı kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek ve sizin de yaratıcılığınız uyanacak. Hatta baskı ve gerilim hissettiğiniz durum her ne ise bunu çözmeye çalışırken kendi yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Böylece moraliniz yükselecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

29 Eylül 2017 Cuma Başak Burcu 

İlaçlar, şifalı otlar ve pek fazla bilinmeyen tedavi yöntemlerine ilgi duyabilirsiniz. Unutulmuş gelenekler ve eski yöntemleri uygulamak için kuvvetli arzular duyacaksınız ve bilen kişileri araştıracaksınız. Bilgiye sahip kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve onların desteğini alabilirsiniz. Çalışmalarınız ve kararlılığınız ile büyüklerinizin ve önemli kişilerin takdirini kazanacaksınız ve beklediğiniz yardımı alacaksınız. Yaşam enerjiniz giderek yükseliyor ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. İdeallerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik olumlu gelişmeler meydana geliyor.

29 Eylül 2017 Cuma Terazi Burcu 

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Sürprizler ve ilginç karşılaşmalar sizi heyecanlandıracak ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Aslında bakış açınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Eskiden sizi rahatsız eden olayların ve kişilerin artık sizi fazla rahatsız etmediğini anlayabilirsiniz. Özgürlük, keşifler ve farklı ortamlar ilginizi çekecek ve seyahat programları yapacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte tatil programları yapabilirsiniz. Bu arada bazı karışıklıklar olabilir ve ortaya çıkan karmaşadan rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak duruma farklı açıdan bakabilirseniz, hem çevrenizi, hem de kendinizin farklı yönlerini keşfedebilirsiniz.

29 Eylül 2017 Cuma Akrep Burcu 

Pek çok işi aynı zamanda yapmanız gerekebilir ve bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almış olabilirsiniz. Veya henüz önemli bir sorumluluk almadıysanız, büyük işlere talip olabilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak. Üzerinizde hissettiğiniz maddi baskılar yüzünden gerilim hissedebilirsiniz. Veya yapmak istediğiniz her ne varsa bunları yapmanıza izin vermeyen kişiler ve olaylara karşı öfkeli olabilirsiniz. Geriliminizi çevrenize ve özellikle sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Aslında şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz ancak sorunları büyütmeyin ama küçültmeyin de... Ve çevrenizin saygı duyduğu kişileri de küçümsemeyin.

29 Eylül 2017 Cuma Yay Burcu 

Bugün çevre gezilerine çıkabilir veya pek kimsenin ilgi göstermediği ilginç yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek sizi heyecanlandıracak. Aynı zamanda seyahatler sırasında karşılaşacağınız kişilerin özgür tavırlarından etkilenebilirsiniz ve siz de özgür ilişkilere sıcak bakabilirsiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bugün kendinizi güzel ve çekici bulacaksınız. Ayrıca daha çekici ve hoş görünmek için ilginç bir tarz geliştirebilirsiniz ve değişen duygularınız, tarzınız ve kıyafetinize yansıyabilir.

29 Eylül 2017 Cuma Oğlak Burcu 

Duygusal gerilim hissedebilirsiniz ve sabahın erken saatlerinde bilinçaltınızın derinlerinden yükselen arzular duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Fakat bu haliniz uzun sürmeyecek ve dikkatinizi yapmanız gereken önemsediğiniz işlere yönleteceksiniz. Böylece duygusal halinizi denetleyebilir, sabırlı ve kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Sizin disiplinli ve kararlı tutumunuz çevrenizdeki önemli kişileri ve özellikle büyüklerinizi etkileyecek ve onların desteğini alacaksınız. Erkek arkadaş ve akrabalarınız, çevrenizde bulunan güçlü ve dirayetli kişilerin sizi desteklediğini hissetmek, enerjinizi ve kararlılığınızı yükseltecek.

29 Eylül 2017 Cuma Kova Burcu 

Duygularınızın hareketli olacağı bir gün ve üzerinizde baskı duygusu uyandıran konuları ve kişileri gözden geçirebilirsiniz. Tarzınızı değiştirmeye zorlayan durumlar karşısında direnç göstermek yerine alışkanlıklarınızı değiştirmek için gayret gösterirseniz, sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak. Bu arada sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir ve sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve ilgili davranmanız gerekiyor. İlişkiler sizi zorluyor ise, dikkatinizi kendinize yöneltin. Çünkü siz de ilişkilerinizi zorluyor olabilirsiniz. Ve şimdi alışkanlıkları değiştirme zamanı...

29 Eylül 2017 Cuma Balık Burcu 

Bugün dikkatinizi aldığınız sorumluluklara yönelteceksiniz ve yapmanız gereken işlere odaklanacaksınız. İletişim trafiğinizde bazı karışıklıklar olabilir ancak sabırlı ve sakin davranmayı başaracaksınız ve böylece ortaya çıkan sorunları çözmeyi başaracaksınız. Güçlü ve büyük sorumluluklar almış kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve onların kararlı tavrından etkilenebilirsiniz. Böylece siz de kararlı davranmayı başaracaksınız. Kafanızı karıştıran ve düşüncelerinizi gözden geçirmenize neden olan durumlar olabilir fakat yine de daha önce verdiğiniz kararları sürdürecek ve önemli kişilerin takdirini ve desteğini alacaksınız. Üstelik bu durum yaşam enerjinizi yükseltecek ve kendinizi güçlü hissetmenize yerdımcı olacak.