Bugün burcunuz sizin için ne diyor?

Tüm burçların yer aldığı haberimizde yorumlar hayatınızın gidişatı ile ilgili sizlere küçük sırlar verebilecek niteliklere sahiptir. Günlük burç yorumları düzenli olarak her gün okumaya başladığınız zaman özel hayatınız, iş, aşk ve maddi konular ile ilgili pek çok farklı sırra sahip olabilirsiniz. Hayatınızın gizemini biraz olsun çözmek istiyorsanız burcunuzun size bugün ne dediğini öğrenin...

Bugün burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Ekim 2017 Pazartesi Koç Burcu 

Dostlarınızla haberleşebilir, yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz. Sevdikleriniz ve yakın akrabalarınızla ilişkileriniz sıcak olacak. Bu bayram keyfiniz yerinde ve sorunlar ile pek fazla ilgilenmeyeceksiniz. Ayrıca değer verdiğiniz kişilerin sıcak ilgisi ve size özel ilgi göstermelerinden etkileneceksiniz ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ailenin saygı duyulan kişilerini ziyaret edebilirsiniz. Yaşam felsefenizin değiştiğini hissedeceksiniz ve kendinizden memnun olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz misafirleriniz olabilir.

16 Ekim 2017 Pazartesi Boğa Burcu 

Güne keyifli başlayacak ve içinizden yükselen kuvvetli arzularla harekete geçeceksiniz. Yolculuk yapabilir, keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Sizi rahatsız eden fikirlerden uzaklaşacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanabilir. Üzerinizde baskı duygusu yaratan konulara farklı açılardan bakabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerden uzakta olmak isteyebilirsiniz ve bayram boyunca keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Şehir dışına gidememiş olanlar ise, dinlenerek geçirmek isteyebilirler fakat beklemediğiniz misafirleriniz olabilir ve eski günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

16 Ekim 2017 Pazartesi İkizler Burcu 

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve sevdiklerinizin sorunları ile ilgileneceksiniz. Bu arada pek çok işi bir arada yapabilirsiniz. Fakat aceleci bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Yoksa yanlış anlamalar ve duygusal gerilimler olabilir. Sabah saatlerinde karşılaştığınız bazı olaylara duygusal tepkiler göstermeniz mümkün. Duygularınızı denetleyin ve kendi inandığınız ve doğru bulduğunuz davranışları çevrenizdeki kişilere kabul ettirmeye çalışmayın. Özellikle sevdiğinize anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz.

16 Ekim 2017 Pazartesi Yengeç Burcu 

Bayram sabahına keyifli uyanacak ve yakınlarınız ile haberleşeceksiniz. Daha önce korktuğunuz ve baskı duygusu uyandırmış konulardan tamamen uzaklaştığınızı hissedeceksiniz. Yakınlarınız ile haberleşebilir ve sevdiklerinizin ziyaretine gitmek için çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz. Hareket halinde olmak, keyfinizi yerine getirecek. Bugün kendinizi her zaman olduğundan daha rahat hissedeceksiniz ve sizin yapıcı tavırlarınız çevrenize yansıyacak. İlişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Mantıklı ve kararlı tavırlarınız ile hem sevdiğinizi, hem de yakınlarınızı etkileyeceksiniz. Farklı çevreler ve yabancılar ile iletişiminiz güçleniyor.

16 Ekim 2017 Pazartesi Aslan Burcu 

Güne keyifli ve enerjik başlayacaksınız. İsteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilir ve olumlu davranışlarınız ile çevrenizi etkileyebilirsiniz. Sorumluluk hissettiğiniz konu ile ilgili üzerinizdeki baskıdan kurtulacak ve yapıcı bir tavır içine gireceksiniz. Böylece korktuğunuz durumlar ve endişelerinizden uzaklaşacaksınız ve kendinize olan güveniniz yükselecek. Ayrıca sevdiğinizin ilgisi ve yakınlarınızın sıcak davranışları duygularınızı yükseltecek ve kafanızı karıştıran sorunlardan uzaklaşmayı başaracaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ve yakınlarınız ziyaretinize gelebilir.

16 Ekim 2017 Pazartesi Başak Burcu 

Hassas ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Sorunların üzerine gitmeyin ve özellikle sevdiklerinizi eleştirmekten kaçının. Aslında duygularınızı aklınız ile denetlemeniz mümkün. Yeni tanıştığınız kişiler ve özellikle yabancı ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Çevrenizin saygı duyduğu kişilerin size olan ilgisi moralinizi yükseltebilir. Dışarı çıkmak, hareket halinde olmak ve arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız organizasyonlar, karamsar halinizi dağıtmanıza yardımcı olacak.

16 Ekim 2017 Pazartesi Terazi Burcu 

Hareketli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilir, yapıcı ve olumlu tavırlarınız ile hem karşı cinsi, hem de ailenin saygı duyduğu kişileri etkileyebilirsiniz. Seyahatler yapabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahate çıkmış olanlar yabancılar ile ilişkilerinde biraz rahatsız olabilirler. Ancak kendinizi şanslı hissetmeniz gerekiyor çünkü farklı görüşe sahip olanlar aracılığı ile hayat görüşünüzü değiştirmeniz mümkün. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem karşı cinsi, hem de yakınlarınızı etkileyeceksiniz.

16 Ekim 2017 Pazartesi Akrep Burcu 

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve kendinizden memnun olacaksınız. İsteklerinizi güzel ifade edebilir, etkileyici ve dikkat çekici olabilirsiniz. Gençler ile iletişiminiz güçlü olacak. Çocuklar, kardeşler ve arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkiler daha sıcak olacak. Bugün yakınlarınızın ziyaretine gidebilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Seyahatte olanlar bulundukları yerlerde yeni arkadaşlar edinebilir ve keyifli dostluklar kurabilirler. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişki daha sıcak olacak ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız.

16 Ekim 2017 Pazartesi Yay Burcu 

Sabahın erken saatlerinde karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. Hareket halinde olmak, kısa veya uzun yolculuklar yapmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve sıcak davranışları ile haliniz değişecek ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte yakınlarınızın ve dostlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz ve ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz ziyaretçileriniz olabilir.

16 Ekim 2017 Pazartesi Oğlak Burcu 

Sabahın erken saatlerinde çeşitli hayalleriniz ve geleceğe yönelik istekleriniz olabilir. Ve güne keyifli başlayacaksınız. İsteğini gerçekleştirmiş kişilerin keyifli halini çevrenize yansıtacaksınız. Sevdiklerinizi ve yakınlarınızı arayabilir, ziyaretine gidebilirsiniz. Ayrıca seyahate çıkmak, çevre gezileri ve eğlenceli organizasyonlara katılabilir, önem verdiğiniz aile büyüklerinin ziyaretine gidebilirsiniz. İsteklerini güzel ifade edecek ve hem çevrenizdeki kişileri etkileyeceksiniz, hem de projeleriniz ile ilgili ön hazırlık yapmış olacaksınız.

16 Ekim 2017 Pazartesi Kova Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve baskı duygusu hissettiğiniz konular ile ilgilenmeyeceksiniz. Seyahatler, eğlenceli organizasyonlar ve kalabalık ortamlarda keyifli vakit geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile haberleşebilir, onların ziyaretine gidebilirsiniz. Keyifli ve rahat tavırlarınız ile hem sevdiklerinizi rahatlatacaksınız, hem de kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Özellikle seyahate çıkma fırsatını bulmuş olanlar, yolculuklar sırasında karşılaştıkları kişiler ile dostluk ilişkileri kurabilirler. Fakat hemen samimi olmasanız iyi olacak. Kendinize özel bilgiler aktarırken dikkatli olun. Yanlış anlamalar olabilir.

16 Ekim 2017 Pazartesi Balık Burcu 

Güne heyecanlı başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sabahın erken saatlerinde hayal gücünüzü uyandıran olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve kaygılarınız ortaya çıkabilir. Duygusal tepkiler göstermeniz mümkün. Özellikle sevdikleriniz ile ilgili kaygılarınızı yansıtmaktan kaçının. Hareket halinde olmak ve seyahate çıkmak keyfinizi yerine getirecek. Yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz ve önem verdiğinizin büyükleriniz ile görüşebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karamsarlıktan uzaklaşacaksınız ve keyifli organizasyonlar yapacaksınız.