Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor ?

25 Eylül 2017 Pazartesi günlük burcunuzu ve günün size getirdiklerini öğrenmeden güne başlamayın. Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor ?

Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25 Eylül 2017 Pazartesi Koç Burcu 

Sevgili Koç, düşüncelerini gerçekleştirmek için ortamlar yaratmalısın. Herkese sözünü dinletebilecek kadar güçlüsün. Para konusunda kafanı kullandığın takdirde umulmadık bir yerden ek bir gelir elde etmen mümkün gözüküyor. Arkadaşın hakkında konuşulması hiç hoşuna gitmeyecek ama biraz düşünürsen onların haklı olduğunu sende hemen anlayacaksın.

25 Eylül 2017 Pazartesi Boğa Burcu

Sevgili Boğa,  elindeki işleri bitirmeye çalışmalısın. Bu ara pek çok dedikodu duyacaksın. Sözlerini başka şekilde nakledebilirler ve yanlış anlaşılırsın ki bu da ilişkinin sarsılmasına neden olabilir. Halbuki sen aşksız sevgisiz soluk bile alamayanlardansın. Bütün karışıklıklara rağmen iş hayatında başarı ile yürüyeceksin.

25 Eylül 2017 Pazartesi İkizler Burcu

Sevgili İkizler, bugün rahat etme ve fikirlerini kolayca anlatabilme fırsatı bulacaksın. Birine yardım etme zorunda olduğunu zannediyorsun ancak her şey karşılıklıdır. Senden sadece yararlanan ve aslında kendi menfaatini düşünen bu kişiyi yanından uzaklaştırman daha iyi olacaktır. Sinir sistemin çok hassas. Bu arada fazla dikkat çekiyorsun.

25 Eylül 2017 Pazartesi Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç, fevkalade bolluklu ve enerji dolu bir devreye giriyorsun. Aşk hayatında sevdiğin kimse ile tam bir anlaşma içinde olacaksın. Birçok sorunu onunla birlikte çözümleyeceksin. Yakınlarınla olan ilişkilerin düzene girecek düşündüğün iş seyahatini de şu sıralarda gerçekleştirebilirsin. Sağlığın için fazla yorulmamaya da dikkat etmelisin.

25 Eylül 2017 Pazartesi Aslan Burcu

Sevgili Aslan,  fazla dikkat çektiğin için bazıları seni kıskanıyor olabilir. Etrafında yeni yeni insanlar belirdiğini fark edeceksin. Onlardan bazıları sadece kendi menfaatlerini düşünmekteler. Konuşmalara çok dikkat etmelisin zira zarar vermeye çalışan biri çevrende olabilir. Sevgide her istediğini yapabilirsin. Sağlığın mükemmel.

25 Eylül 2017 Pazartesi Başak Burcu

Sevgili Başak,  bir durum uykularını kaçırabilir çeşitli olumsuz şeyler hayal ederek kuruntulara düşmen olasıdır. Çok sevdiğin birinin hareketlerini yanlış anlaması keyfini kaçırabilir kederlendirebilir. Ancak güzel bir imkandan yararlanarak düşüncelerini açıklaman mümkün. Son zamanlarda hissettiğin yorgunluksa bu günlerde geçecek.

25 Eylül 2017 Pazartesi Terazi Burcu

Sevgili Terazi, yeni şartlar değişiklikler ve sorumluluklar gündemde olacak. Ancak bunları kendine dert etmemelisin büyük bir cesaretle yapacağın çıkışla herkesi şaşırtarak çok iyi yerlere de gelebilirsin. Bunun için sistemli ve titiz çalışmak zorundasın en ufak ayrıntının bile önemi olduğunu aklından çıkartmamalısın.

25 Eylül 2017 Pazartesi Akrep Burcu

Sevgili Akrep, dostlukların ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın. Bir fedakarlık seni çok duygulandıracak karar verirken çok iyi düşünmen gerekiyor. Çünkü gözünden kaçacak küçük bir nokta durumu yanlış anlamana neden olabilir. Öylesine şanslı bir devredesin ki özel hayatında zamandan yeterince faydalanmaya çalışmalısın.

25 Eylül 2017 Pazartesi Yay Burcu

Sevgili Yay, yakınlar dostlar ve günlük işler önemli olacak. Biraz huzursuzluk duymaktasın bunun gerçek sebebini bilmediğin için de telaşlanıyor ve nasıl hareket etmen gerektiği konusunda endişeleniyorsun. Aileden biri yada çocukluktan beri samimi olduğun arkadaşın sana bu konuda yardımcı olabilir. Bu arada sevilen ile iyi geçinmelisin.

25 Eylül 2017 Pazartesi Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak, yeni şartlara uymakta biraz güçlük çektiğin anlaşılıyor. Eskiden kopmak ve bilmediğin şeylerle karşılaşmak seni biraz da korkutuyor. Yoldan gelecek biri sayesinde biraz rahatlayacaksın. Karamsarlığa kapılmamalısın yakınlarından birinin rahatsızlığı seni üzmesin kısa zamanda bu konuda sevindirici bir haber alacaksın.

25 Eylül 2017 Pazartesi Kova Burcu

Sevgili Kova,  hayatındaki çok şeyin değişebileceği günlerin arefesindesin. Aklından bile geçmeyen şeylerle karşılaşabilirsin. Her fırsatı zamanında değerlendirmelisin. Senden yardım isteyenleri geri çevirmemelisin. Sevgide de yenilikler var. İki kişi arasında kalabilirsin. Hem bu kişiler çokta beğenilen kişiler.

25 Eylül 2017 Pazartesi Balık Burcu

Sevgili Balık, özellikle şartlar seni yoracak ve birazda şüphelendirecektir. Sözlerine dikkat etmelisin boşuna üzülüp başının ağrımasına da sebep olmamalısın. Güzel bir davette yeyip içip eğlenmen de mümkün. İş hayatında bir değişiklik yapmayı isteyebilirsin ama bir girişimde bulunmadan önce iyice düşünmelisin.