Bugün duygularınız yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Bugün duygular yükselecek ,geleceğe yönelik istekler değişiyor Salı günü burcunuz sizin ne söylüyor haydi burcumuzun bugünkü getirilerini okuyalım

Bugün duygularınız yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Kasım 2017 Salı Boğa Burcu 

Bugün karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Dostlarınız ile görüşebilirsiniz ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler sıcak ve güzel olacak fakat endişelerden uzaklaşmanız gerekiyor. Özellikle kaygılarınızı çevrenize yansıtmaktan kaçının. Hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz ve yeni girişimlerde bulunmak için hevesli olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız davetler keyfinizi yerine getirecek.

21 Kasım 2017 Salı Yengeç Burcu

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik duygusal bir karmaşa içinde olabilirsiniz ve sabah gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Aslında gördüğünüz rüyaları önemseyebilirsiniz. Hatta çözemediğiniz bazı problemleri rüyanızda görmüş olarak uyanabilirsiniz. Hemen yazın ve daha sonra tekrar üzerinde düşünün. Sezgilerinizin ve hayal gücünüzün yükseldiği bir dönemdesiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurabilirsiniz. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili endişelerinizi yansıtmasanız iyi olacak. Eski dostlarınızdan alacağınız bazı haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir.

21 Kasım 2017 Salı Aslan Burcu 

Sabahın erken saatlerinde farklı duygular ile uyanabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir gün. Meydana gelen bazı olaylar korkularınızı uyandırabilir ve gerilim hissedebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. Geleceğe yönelik bazı korkularınız olabilir fakat isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Tarzınızı, alışkanlıklarınızı ve dış görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Kendinize bakım uygulayabilir ve güzel görünmek için her zaman olduğundan daha fazla özenli davranabilirsiniz.

21 Kasım 2017 Salı Başak Burcu 

Güçlü kişiler ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz ve etkileyici kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz. Hayaller dikkatinizi dağıtabilir ve endişeleriniz uyanabilir. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bazı isteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Geleceğe yönelik farklı hayalleriniz olabilir ve bunları gerçekleştirmek için sabırlı ve gayretli bir tavır içinde olacaksınız. Güçlü ve etkileyici tanıdıklarınızın desteğini alacağınız bir dönem. Yabancılar ile iş birliği yapabilirsiniz veya farklı çevrelerden kişileri bir araya getirebilirsiniz. Bitkisel çaylar ve aromatik yağlar ile ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2017 Salı Terazi Burcu 

İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor ve geleceğe yönelik istekleriniz değişiyor. Şans ve şanssızlığı birlikte yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Fakat şanssızlık gibi görünen bazı olayların şansa dönüştüğünü anlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız ve çevrenizin ilgisini çekeceksiniz. Kendinizi güzel hissedeceksiniz ve dış görünümünüze özen göstereceksiniz. Neşeli ve olumlu tavırlarınız ile karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Parasal konulara yönelik sorunlardan uzaklaşabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.

21 Kasım 2017 Salı Akrep Burcu 

Duygularınız derinleşebilir ve sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Özellikle aile büyükleri, anneniz ve çocukluk döneminde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Bazı korkularınız olabilir fakat sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sese kulak verin. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir. Sabırlı olun ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlıyorsunuz.

21 Kasım 2017 Salı Yay Burcu 

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve güne keyifli başlayacaksınız. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin ve dostlarınıza danışın. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek ve kaygılardan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. Ayrıca ideallerinizi değiştirmeyi başarabilirsiniz. Böylece sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak.

21 Kasım 2017 Salı Oğlak Burcu 

Duygularınız derinleşebilir ve sevgiye olan ihtiyacınız artmış olabilir. Ancak sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. İdeallerinizi gözden geçireceksiniz ve geleceğe yönelik hayalleriniz değişmiş olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. Ancak moralinizi bozan bazı konularda bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Olaylara karamsar açıdan bakmayın ve detaylara takılı kalmayın. Daha önce değer verdiğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve gözünüzde değeri düşebilir. Sorunları büyütmeseniz iyi olacak.

21 Kasım 2017 Salı Kova Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve korkularınızdan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bugün sevdiğinize isteklerinizi anlatabilirsiniz. Sempatik ve anlayışlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bu arada önemsediğiniz kişiler ve konular ile ilgili gelişmeler üzerinizde baskı duygusu uyandırmış olabilir. Ancak bugün korkularınızdan uzaklaşacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız.

21 Kasım 2017 Salı Balık Burcu 

Saygın çevrelerin ve saygı duyduğunuz büyüklerinizin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacaksınız ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Bu arada ciddi ve önemsediğiniz kişilerin arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz ve başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Olaylara daha yapıcı bir yönden bakabilirsiniz ve böylece fırsatları iyi değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Otoriteyi temsil eden kişiler sizi destekleyecek. Kariyer yapmak isteyenler için uygun fırsatlar çıkabilir.

21 Kasım 2017 Salı Koç Burcu 

Sabahın erken saatlerinde kalkabilirsiniz ve böylece duygularınızın değişimini hissedebilirsiniz. Güne hevesli başlayacaksınız ve parasal konulara yönelik çalışmalar içine gireceksiniz. Uzun zamandır aramadığınız dostlarınız ile haberleşebilirsiniz ve ilişkilerinizi tazelemek için harekete geçebilirsiniz. Hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Eski dostlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Bu arada adalet sistemini sorgulamanız mümkün. İsteklerinizi ortaya koymak için aceleci davranmayın. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler değişiyor. Bugün duygusal ve heyecanlı olabilirsiniz.