Bugün şans bizden yana

Şans bizden yana bugün, burcunuzun enerjisini, karşılaşacağınız sürprizleri, duygusal anlarınızı, iş hayatınızı, aile büyüklerinizle ilgili sizi neler bekliyor...

Bugün şans bizden yana
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Kasım 2017 Çarşamba Koç Burcu 

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Güne enerjik başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Her zaman yaptıklarınızdan daha farklı davranacak ve yapıcı tutumunuz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Öğle saatlerinde duygularınız derinleşecek ve geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayacaksınız. Şaşırtıcı gelişmeler olabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Marjinal kişiler, ilginç konular, teknoloji ve yaratıcılık gerektiren işler dikkatinizi çekecek. Günün ilerleyen saatlerinde güçlü kişiler ve güç peşinde olanlar ile karşılaşabilirsiniz. Tedbirli davranın.

15 Kasım 2017 Çarşamba Boğa Burcu 

Bugün uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşebilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Veya seyahat projeleri yapabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde karşılaşacağınız olaylar hem hayal gücünüzü uyandıracak, hem de ciddi konulara yönelik hayallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Olaylara daha derinden bakabilir ve daha önce ciddiye almadığınız konuları önemsemeye başlayacaksınız. Güç sahibi olanlar ve başarılı kişiler dikkatinizi çekiyor ve siz de güçlü olmak istiyorsunuz. Etkileyici kişilerle tanışabilir, işbirliği yapmak isteyebilirsiniz. Hatta ortak işler yapmanız mümkün.

15 Kasım 2017 Çarşamba İkizler Burcu 

Sabah saatlerinde duygularınız yoğun olacak ve sabırsızlık hissedeceksiniz. Duygusal tepkiler gösterebilirsiniz ancak kırıcı ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca sağlığınıza özen gösterin. Uykusuzluk ve yorgunluktan sağlığınız etkilenebilir. Özellikle burcun son on günlük devresinde doğmuş olanlar soğuk algınlığı ve ateşli hastalıklara karşı tedbirli olmalı... Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Enerji fazlanızı spor yaparak ve seyahate çıkarak akıtabilirsiniz.

15 Kasım 2017 Çarşamba Yengeç Burcu 

Olayları doğru değerlendirmek için gayret gösteriyorsunuz, fakat sert bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Özellikle ciddiye aldığınız konulara yönelik sorumluluklarınızı yerine getirmek için büyük bir gayret göstereceksiniz. Aslında sezgileriniz ile davranırsanız, başarılı olacaksınız. Öğle saatlerinde hayal gücünüzü uyandıran gelişmeler olabilir ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Bugün anneniz ile haberleşebilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Sürprizler ve şaşırtıcı durumlar ile karşılaşmak sizi derinden etkileyebilir. Duygularınızı denetleyin.

15 Kasım 2017 Çarşamba Aslan Burcu 

Bugün kendinizi güçlü hissedecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular ile güne başlayacaksınız. Alacağınız haberler moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Öğle saatlerinde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Fakat yeni çalışmaların içine girebilir, tarzınızı değiştirmeye yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. Geleneklerin ve büyüklerinizin davranışlarını baskı olarak algılayabilirsiniz fakat içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek için yaratıcılığınız ortaya çıkacak. Böylece şanssızlık gibi görünen durumun şans olduğunu anlayacaksınız.

15 Kasım 2017 Çarşamba Başak Burcu 

Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bu arada yakınlarınıza yardımcı olabilir, sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizin yaratacağı gerilim ve sabırsız haliniz öğleden sonra azalacak ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Aynı zamanda yapmanız gereken işleri kararlı ve azimli bir şekilde yapacaksınız. Karamsar hayallerden uzaklaşıp daha gerçekçi ve sabırlı davranacaksınız. Disiplinli ve gayretli tutumunuz büyüklerinizin dikkatini çekecek ve sizi takdir edecekler. Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için arzunuz yükseliyor. Günün ilerleyen saatlerinde güçlü kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz.

15 Kasım 2017 Çarşamba Terazi Burcu 

Güne keyifli başlayacak ve özellikle günün ilk yarısı enerjiniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Yaşam enerjiniz ve hoş tavırlarınız ile saygın çevreleri ve sevdiğinizi etkileyeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Öğle saatlerinde sürprizler olabilir ve marjinal kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı dalgalandıran durumlar karşısında sabırlı olun ve duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin. Güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Sabah saatlerinde bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen isteklerin zorlayıcı etkisini hissedebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek.

15 Kasım 2017 Çarşamba Akrep Burcu 

Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir. Fakat duygularınızı ortaya koyarken aceleci davranmayın. Zaten sabah saatlerindeki yoğun duygularınız öğlene doğru değişecek ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Alacağınız bir haber hayallerinizi harekete geçirebilir ve geleceğe yönelik farklı hayaller kurmaya başlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzularınız var. Daha önce harekete geçmiş olduğunuz konuyla ilgili yeni gelişmeler olduğunu öğreneceksiniz. Ciddiye aldığınız kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve heyecanlanacaksınız.

15 Kasım 2017 Çarşamba Yay Burcu

İlginç fikirler ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymanız zor olabilir. Yakınlarınıza anlayış göstermelisiniz. İsteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve karmaşık duygulardan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. Çeşitli nedenler ile yapacağınız seyahatler sırasında karşılaşacağınız farklı kültürlerden etkilenebilirsiniz ve bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı kişiler ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. Günün ilerleyen saatlerinde hayal gücünüz uyanabilir ancak kuruntulardan uzak durun.

15 Kasım 2017 Çarşamba Oğlak Burcu 

Parasal sorunlarınızı gereğinden fazla büyütmemeye çalışın. Özellikle sevdiğinize karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmanız gerekiyor. Anlayışlı davranın. Büyük bir gayretle çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Yeni gelişmeler olduğunu öğrenecek ve hayal gücünüzün yükseldiğini hissedeceksiniz. Öğle saatlerinde önemsediğiniz kişiler ile karşılaşabilir ve onlara ideallerinizi anlatabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde dikkatinizi kendinize yöneltecek ve geleceğe yönelik hayaller kuracaksınız. Daha rahat ve yapıcı davranabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

15 Kasım 2017 Çarşamba Kova Burcu 

Enerjik ve hareketli olduğunuz bir dönem. Karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Bir hanım arkadaşınızla yapacağınız görüşmeler duygularınızı harekete geçirecek ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Öğleden sonra baskı duygusu hissedeceğiniz olaylar olabilir. Duygularınızı denetleyin ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Bu arada sürpriz teklifler alabilirsiniz. Alacağınız davetlere gitmek istemeyeceksiniz fakat giderseniz, eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

15 Kasım 2017 Çarşamba Balık Burcu 

Güçlü istekleriniz ve ileriye dönük beklentileriniz yüzünden gerilim hissediyorsunuz. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha rahat davranmalı, olayları kontrol etmek için fazla zorlamamalısınız. Sabah saatlerinde gerilim ve sabırsızlık hissedeceksiniz fakat öğlene doğru duygularınız değişmeye başlayacak. İsteklerinizi gözden geçirecek ve daha makul ve sabırlı bir tavır içine gireceksiniz. Meydana gelen bazı olaylar ideallerinizi değiştirmenize neden olabilir. Çocuklar, arkadaşlar ve kardeşlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir ve ilişkileriniz giderek daha sıcak olabilir.