Bugün sizin gününüz Başaklar

Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün, bugün kendinizi enerjik ve keyifli hissedeceksiniz, çok hareketli bir gün geçirecek ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz... Burcunuz sizin için bugün neler söylüyor?

Bugün sizin gününüz Başaklar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Ocak 2018 Pazartesi Koç Burcu

Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Ancak fikirlerinizi kabul ettirmek için çevrenizi zorlamasanız iyi olacak. Üstelik yanlış anlamış olma ihtimaliniz yüksek. Ayrıca söylemek istedikleriniz ile ortaya koyduğunuz farklı olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçının. Küçük meseleleri büyütmeyin ve güç mücadelesine dönüştürmeyin. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Soğuk algınlığı ve ateşli hastalıklara karşı tedbirli olun.

8 Ocak 2018 Pazartesi Boğa Burcu 

Fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Aslında istekleriniz güçlü ve iyi duygularınız yüksek. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler olumlu yönde fakat yavaş gelişiyor olabilir. Öte yandan ağır gelişen olaylar sizi rahatsız etmiyor. Fakat ihtiyaçlarınız artabilir veya büyüklerinizin istekleri yüzünden baskı hissedebilirsiniz. Ancak saygın ve güçlü kişiler size yardımcı olacak. Bu arada ortaklık veya iş ortaklığı yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Fikirleriniz ve hayata bakış açınızı değiştirecek kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve olumlu davranabilirsiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi İkizler Burcu 

Bugün kendinizi enerjik ve keyifli hissedeceksiniz. Sürpriz haberler alabilir ve giderek daha özgür hissedebilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir veya daha önce hesaplamadığınız karışıklıklar çıkabilir. Sorunların üzerinde durmayacaksınız ve çözümleyici tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz ve heyecan duyabilirsiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi Yengeç Burcu

Çok hareketli bir gün geçirecek ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz. Ancak sürpriz değişiklikler olabilir ve alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Heyecanlı ve huzursuz bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve tartışmalardan uzak durun. İlginç teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Sıra dışı ve farklı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve düşünceleriniz tamamen karışabilir. Ancak huzursuz ve gergin bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Bugün eski arkadaşlarınıza tesadüf edebilir veya öğreneceklerinizden etkilenebilirsiniz. Duyduklarınıza hemen tepki göstermeyin ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

8 Ocak 2018 Pazartesi Koç Burcu 

Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Ancak fikirlerinizi kabul ettirmek için çevrenizi zorlamasanız iyi olacak. Üstelik yanlış anlamış olma ihtimaliniz yüksek. Ayrıca söylemek istedikleriniz ile ortaya koyduğunuz farklı olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçının. Küçük meseleleri büyütmeyin ve güç mücadelesine dönüştürmeyin. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Soğuk algınlığı ve ateşli hastalıklara karşı tedbirli olun.

8 Ocak 2018 Pazartesi Başak Burcu 

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eviniz, çocuklar, size ihtiyacı olan arkadaşlarınız ve sizden yardım bekleyenler ile ilgileneceksiniz... Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu arada daha önce bilmediğiniz konular hakkında bilgisi olan kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve etkilenebilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirmek için güçlü ve bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini isteyebilirsiniz ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yükseliyor.

8 Ocak 2018 Pazartesi Terazi Burcu 

Aniden gelen haberler sizi heyecanlandıracak ve düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçireceksiniz. Karşınıza çıkan olaylar ve kişiler aslında size ihtiyaçlarınızı işaret ediyor. Fakat kafanız karışabilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Gelişen olaylara farklı açılardan bakmayı başarabilirseniz, sorunlarla başa çıkmanız daha kolay olacak. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Sizin düşündükleriniz ile karşılaştığınız olaylar farklı olabilir ve projelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Fikirlerinizi kabul ettirmek için karşınızdaki kişiyi zorlamak yerine bir kez daha durumu gözden geçirmelisiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi Akrep Burcu 

Eviniz, iş yeriniz ve size ihtiyacı olan kişilerle ilgilenebilirsiniz. Bu arada yer değişikliği veya projeleriniz ile ilgili bazı değişiklikler gerektiren durumlar olabilir. Buna bağlı olarak araştırmalarınızı derinleştirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız ve yakınlarınıza projelerinizi anlatabilir ve onların desteğini isteyebilirsiniz. Bu arada heyecanınızı denetleyin ve sorunların üzerine gitmeyin. Yeni tanıştığınız kişiler ve farklı ortamlar sizi heyecanlandıracak. Projelerinizi en ince detayına kadar gözden geçirebilirsiniz ve bulduğunuz çözümler ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi Yay Burcu

Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konu ile ilgili gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Yeni atılımlarda bulunmak isteyebilirsiniz ve isteklerinizi ilginç bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik verimli çalışmalar yapabilirsiniz ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşeceksiniz ve hatta onların ziyaretine gitmek için hazırlık yapacaksınız. Bu arada farklı grupların içinde yer alabilirsiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi Oğlak Burcu

Dikkatinizi evinize ve projelerinize yönelteceksiniz fakat inatçı bir tavır içinde bulunmayın ve duygusal tepkilerinizi denetleyin. İlginç teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Ani değişikler ve sürpriz haberler sizi rahatsız edebilir ve kafanız karışabilir. Çok büyük organizasyonlar içinde yer almanız mümkün. Ayrıca farklı çevrelerden gelen kişiler ile birlikte ilginç projeler yapabilirsiniz. Bu arada düşünce biçiminiz ve hayat görüşünüz tamamen değişiyor. Karşılaştığınız kişiler hayata bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacak. Size pek uygun olmasa bile karşınıza çıkan fırsatları şans olarak değerlendirmeyi başarabilirseniz, yeni atılımlar yapabilirsiniz.

8 Ocak 2018 Pazartesi Kova Burcu

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Hareketli bir gün geçirecek ve yaratıcılık gerektiren konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Sürprizler, ani gelişmeler ve bilimsel çalışmalar yapan kişiler sizi etkileyecek... Potansiyel yeteneklerinizi ortaya koymak için çok fazla gayret göstermenize gerek yok... Zaten çevrenizde bulunan kişilere kolay yansıtacaksınız... Bu arada gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir veya bazı engelleri aşmanız gerekebilir. Ancak bugün kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz ve sorunlar ile başa çıkmanız kolay olacak.
 

8 Ocak 2018 Pazartesi Balık Burcu 

Bugün yapacaklarınızı programlayabilir ve planlarınızı düşündüğünüz gibi uygulayabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler sizi etkilemiş olabilir ve düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Fakat iyimser ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız ve fikirleriniz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. İsteklerinizi sempatik ve etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve ikna edici olabilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve hem arkadaşlarınızın, hem de önemsediğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Güçlü kişilerden oluşan küçük grupların içinde yer alabilirsiniz veya büyük organizasyonlara katılabilirsiniz.