Burçların huysuzluk belirtileri

Bir çoğumuz sahip olduğu burcun özelliğini taşıyor değil mi? Özelliklerini, olumsuz yönlerini, şanslı zamanlarını merakla takip ediyor. Burcumuzun olumlu ve olumsuz özelliklerini artık hepimiz biliyor gibiyiz. Peki hangi burç ne zaman huysuzluk yapar biliyor musunuz?

Burçların huysuzluk belirtileri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç

Çok çalıştıklarında, hastalandıklarında, istedikleri olmadığında, mide ve baş ağrılarında, evin içine tıkıldıklarında, disiplin altına alındıklarında ve sıraya girip beklediklerinde.

Boğa

Biri borç istediğinde, masada hesabı ödemek zorunda kaldıklarında, karınları acıktığında, ani bir değişiklikte, kilo aldıklarında, parasız kaldıklarında ve yemek sofraya geç geldiğinde.

İkizler

Sessizlikte, rutin bir aşkta, emredildiğinde, kapalı yerlerde, tatile çıkmadığında, kendisinden çok konuşan birine rastladığında, dinlenilmediğini fark ederse, kilo aldığında, otobüse bindiğinde ve aradığını bulamadığında.

Yengeç

Evin anahtarını kaybettiğinde, kendi hakkında bir soru sorulduğunda, eleştirildiğinde, ilgi görmediğinde, hastalandığında, ev dışında bir yerde uyuduğunda, dağınık biriyle yaşadığında, sevdiklerinden uzakta kaldığında ve çekmecesi karıştırıldığında.

Aslan

Birinin yalanını yakaladığında, kafası karıştığında, yüzünde sivilce çıktığında, öğütleri dinlenmediğinde, başka birinin kendinden güzel veya yakışıklı olduğu söylendiğinde, aşksız kaldığında, iş aradığında ,saçları döküldüğünde ve  beyazlamaya başladığında.

Başak

Evine misafir geldiğinde hele bir de dağınık birisiyse, üstü başı kirlendiğinde, şüphelendiklerinde, sivilce, uçuk çıkardıklarında, şaka yapıldığında(eşek şakaları), kendisinden önce biri tuvalete girdiğinde, ütüsüz bir kıyafet giydiğinde, hastalandıklarında.

Terazi

Parasız kaldıklarında, rahatsız edildiklerinde, güzel veya yakışıklı bulunmadıklarında, karar vermek zorunda kaldıklarında, ağlayan birini gördüklerinde, rutinlikte, hastalandıklarında, erken uyandıklarında.

Akrep

Kıskandıklarında, başarısız olduklarında, cinsellik yaşamadıklarında, ciddiye alınmadıklarında, işlerine karışıldığında, ayrıldıklarında, yalnız kaldıklarında ve hesabı ödemek zorunda kaldıklarında.

Yay

Alışverişe çıkmadıklarında, tatile gitmediklerinde, aynı işte çalıştıklarında, telefonla konuşmadıklarında, tek başına kaldıklarında, kedisi köpeği kaybolduğunda ve hasta olduklarında.

Oğlak

Davetlerde, patrondan azar işittiklerinde, geveze insanlarla olduklarında, planları bozulduğunda, kalabalıkta, çalışmadıklarında, çavetsiz misafirler, biri geç kaldığında, mideleri ağrıdığında ve alışverişte.

Kova

Disiplin altına girdiklerinde, dokuz-altı işlerde, arkadaşları olmadığında, parasız kaldıklarında, birine uymak zorunda kalınca, aranmadıklarında, sessizlikte ve değişiklik olmadığında.

Balık

Çok çalıştıklarında, kötü rüya gördüklerinde, aşksız kaldıklarında, ayrıldıklarında, çalar saat sesinde, bir şey yiyip içmediklerinde, davetsiz misafir kapıya dayandığında, sürekli gülen ve konuşan birine rastladıklarında.

Kaynak :Elmaelma