Can dostunu ezip kaçtılar

Fenerköy Mahallesi sakinlerinden Berattin Esin, köpeklerine kapılarının önünden süratli şekilde geçen bir belediye aracının çarparak, köpeğin ölümüne sebep olduğunu iddia etti.

Can dostunu ezip kaçtılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerköy Mahallesi sakinlerinden Berattin Esin’in iddiasına göre olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Saat 12.30 sıralarında evlerinin önünden hızla geçen Silivri Belediyesi’ne ait araç, köpeğine çarparak ölümüne sebep oldu. Köpeğe çarpan aracın şoförü hiç durmadan yoluna devam etti.

Şikâyet dilekçesi yazdı

Sosyal medya hesabı üzerinden ölen köpeğinin içler acısı fotoğrafını paylaşan Berattin Esin, konuyla ilgili şikayet dilekçesini de Fenerköy Mahallesi Muhtarlığı’na teslim etti. Can dostunun Silivri Belediyesi’ne ait bir minibüs tarafından ezildiğini belirten Esin, gerekli inceleme ve işlemlerin yapılmasını talep etti.

Çok sayıda tepki yağdı

Esin’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına hayvan severlerden, köpeğin ölümüne sebep olan şoföre çok sayıda tepki geldi. Silivri Belediyesi’ne ait resmi hesap üzerinden de Esin’in paylaşımının altına “Konuyla ilgili olarak gerekli çalışmayı birimlerimiz içerisinde gerçekleştiriyoruz. Konuya sebep olan kişiler hakkında gerekli işlem yapılacaktır.” şeklinde paylaşımda bulunuldu.