Çarşamba günü Merkür- Jüpiter kavuşumu bizlere neler getiriyor...

Çarşamba günü devrede olan Merkür- Jüpiter kavuşumuyla, önemli iş görüşmeleri, teklifleri karşımıza gelebilir. Fikirlerimizde, düşüncelerimizde büyüyerek, zenginleşerek ilerleme isteğimiz yüksek olacak. Abartılı anlatımlar, söylemler, aşırı iyimserlik öne çıkabilir.

Çarşamba günü  Merkür- Jüpiter kavuşumu bizlere neler getiriyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Ekim 2017 Çarşamba Boğa Burcu 

Güne ilginç rüyalar ve ideallerinizi hayal ederek başlayabilirsiniz. Sezgileriniz yükseliyor ve hayal gücünüzü uyandıran konular keyif veriyor. Ancak günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilir ve uzun zamandır görmediğiniz tanıdıklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Duyduklarınızdan etkilenmeniz mümkün. Ancak kararlarınızı sürdürecek dirayet ve gücü içinizde hissedeceksiniz. Kafanız karışık olsa bile kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Bu arada düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklayın.

18 Ekim 2017 Çarşamba İkizler Burcu 

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve olayları bir kez daha gözden geçireceksiniz. Dikkatli davranacak ve düşüncelerinizi net bir biçimde ortaya koyacaksınız. Duygularınız giderek yükseliyor. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sabahın erken saatlerinde hissettiğiniz kaygılar günün ilerleyen saatlerinde umuda dönüşecek. Daha iyimser ve yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz. Böylece ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz ve tavırlarınızı değiştirebilirsiniz. Farklı ortamlar ve sevdikleriniz ile birlikte olmak, keyfinizi yerine getirecek ve moraliniz yükselecek.

18 Ekim 2017 Çarşamba Yengeç Burcu 

Sabah saatlerinde derin duygular içinde olabilirsiniz ve bilinçaltınız uyanabilir. Çocukluk günlerinizi ve anneniz ile aranızdaki ilişkileri hatırlayabilirsiniz. Bu arada güç ve zenginlik peşinde olabilirsiniz ve koşullarınızı tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın derinleştiği bir gün... Sabah saatlerinde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek. Sürprizler pek hoşunuza gitmeyebilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak daha özgür bir bakış açısına sahip olanlar için gelişmelerin ilginç olacağını söyleyebilirim.

18 Ekim 2017 Çarşamba Koç Burcu 

Sabah Saatlerinde karamsar olabilirsiniz fakat öğleden sonra haliniz değişecek ve harekete geçmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Arkadaşlarınız ile haberleşebilir ve keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz davetler ve ilginç teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Karmaşık duygulardan uzaklaşıp kararlarınızı ortaya koyabilir, yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bugün kendinizi keyifli hissedecek, söylemek istediklerinizi kolay ifade edeceksiniz. Neşeli tavırlarınız ve sürprizleriniz ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

18 Ekim 2017 Çarşamba Aslan Burcu 

Eski arkadaşlarınızı arayabilir ve değişik ortamlara girebilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler ve özellikle yeni teknoloji ile ilgilenen kişiler yaratıcı potansiyelinizi uyandıracak. Bu arada aldığınız bazı haberler dikkatinizi dağıtabilir. Kendinize tutulmayın ve yakınlarınız ile ilgilenin. Zaten aile bireyleri ve arkadaşlarınız sizden yardım isteyebilirler. Siz de yardımcı olabilmek için yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve ilginç çözümler bulabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskı, aynı zamanda yaratıcı potansiyelinizi uyandıracak.

18 Ekim 2017 Çarşamba Başak Burcu 

Fanteziler, rüyalar ve bilinçaltınızı uyandıran olaylar duygularınızı harekete geçirecek. Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bazı kaygılarınız olabilir fakat bu haliniz uzun sürmeyecek ve dikkatinizi keyif aldığınız konulara yönelteceksiniz. İsteğinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir gün. Çevre gezileri çıkabilirsiniz veya hayal gücünüzü uyandıran konular ile ilgilenebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde keyif aldığınız kişiler ile görüşeceksiniz ve geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlı bir tavır sergileyeceksiniz.

18 Ekim 2017 Çarşamba Terazi Burcu 

Dikkatinizi kendinize odakladığınız bir dönemdesiniz. Sabah saatlerinde duygusal ve alıngan olabilirsiniz. Fakat dışarı çıkabilir ve eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak ve olumlu yönde gelişiyor. Geleceğe yönelik beklentileriniz ise giderek artabilir. Özellikle güç sahibi olmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı ortamlara girebilirsiniz ancak isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyecek ve tedbirli davranacaksınız. Beklediğiniz gelişmeler biraz yavaş olabilir ve bulunduğunuz koşulları sorgulayabilirsiniz. Fakat duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz, sorunları çözebilirsiniz.

18 Ekim 2017 Çarşamba Akrep Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve gördüğünüz rüyaların etkisinde bir süre geçireceksiniz. Sizi zorlayan ve baskı duygusu yaratan durumlar olsa bile isteklerinizi gerçekleştirmek için pek çok fedakarlık yapabilirsiniz. Veya fedakarlık olarak algıladığınız durumlar meydana gelmiş olabilir. Ancak istekleriniz öylesine kuvvetli ki, stratejinizi değiştirebilir ve olaylara çok başka açılardan bakmayı başarabilirsiniz. Zor koşullar ile mücadele edebilir ve hayallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. Üstelik beklediğiniz fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün.

18 Ekim 2017 Çarşamba Yay Burcu 

Sabahın erken saatlerinde kaygı duyarak uyanabilirsiniz. Veya bilinçaltı rüyaların etkisini kuvvetli hissedebilirsiniz. Fakat duygularınız pozitif ve karmaşık rüyaları bile güzel yorumlayabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Beklediğiniz gelişmeler oluşuyor ve isteğiniz giderek güçleniyor. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız olaylar keyfinizi yerine getirecek. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız davetler ve duyacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapabilir ve projelerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

18 Ekim 2017 Çarşamba Oğlak Burcu 

Bugün duygularınız derinleşecek ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Özellikle sabahın erken saatlerinde görmüş olduğunuz rüyalar duygularınızı harekete geçirebilir. Aynı zamanda sabahın erken saatlerinde karşılaşacağınız bazı olaylar heyecan ve huzursuzluk hissetmenize neden olabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde dikkatinizi farklı konulara odaklayacaksınız. Çevre gezilerine çıkabilirsiniz ve karşılaştığınız olaylardan ve kişilerden etkilenebilirsiniz. Bu arada dostlarınız, yakınlarınız ve eviniz ile ilgilenmeniz gerekebilir.

18 Ekim 2017 Çarşamba Kova Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve günün erken saatlerinde sevdiğiniz kişileri hatırlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmanız gerektiğini derinden hissedebilirsiniz ve alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aslında bazı alışkanlıklarınızı tümden değiştirmiş olabilirsiniz. Veya şimdi değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz ve ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak. Günün ilerleyen saatlerinde iletişim trafiğiniz hareketlenecek. Duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Ayrıca dedikodulardan uzak durun.

18 Ekim 2017 Çarşamba Balık Burcu

Güne keyifli başlayacaksınız ve dikkatinizi evinize odaklayacaksınız. Bazı değişiklikler yapabilirsiniz veya değişiklik yapmayı arzu edebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü kişilerin yardımını isteyebilirsiniz. Özellikle bilgisine ve ustalığına güvendiğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bugün kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Uzaklarda yaşayan arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz ve seyahat programları yapabilirsiniz. Bu arada sanatçılar ile tanışabilirsiniz ve saygın çevrelerde dolaşabilirsiniz.