Çocuklara sokağa çıkma izni önce Fatih'te dezenfeksiyon çalışması

0-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA BUGÜN SAAT 11.00 İLE 15.00 ARASINDA SOKAĞA ÇIKMA İZNİ VERİLDİ. ÇOCUKLAR SOKAĞA ÇIKMADAN ÖNCE FATİH BELEDİYESİ EKİPLERİ İLÇEDEKİ TÜM PARK VE BAHÇELERDE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI YAPTI.

Çocuklara sokağa çıkma izni önce Fatih'te dezenfeksiyon çalışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

0-14 yaş arası çocuklara bugün saat 11.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkma izni verildi. Çocuklar sokağa çıkmadan önce Fatih belediyesi ekipleri ilçedeki tüm park ve bahçelerde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

4 Mayıs’ta yapılan kabine toplantısının ardından normal hayata dönüşün kademe kademe başlatılacağı belirtilmiş ve sokağa çıkma izinlerinin ne zaman olacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda 0-14 yaş arası çocuklar bugün 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. Fatih belediyesi sağlık işleri ekipleri ilçede bulunan bütün park, bahçe, oyun ve spor alanları ile bu alanlara yakın olan banklarda dezenfeksiyon çalışması yaptı. Dezenfeksiyon için kullanılan dezenfektan malzemenin, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ve mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahip olduğu, uygulayıcılara ya da uygulama ortamını kullanacak insanlara ve hayvanlara hiçbir zararı bulunmadığı belirtildi.