Duyguların derinleştiği bir gün...

Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve duygularınız derinleşebilir, enerjiniz ve yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız, güne farklı duygular ile başlayacaksınız bugün burcunuz sizin için neler diyor? Okumadan güne başlamayın...

Duyguların derinleştiği bir gün...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Ocak 2018 Salı Koç Burcu 

Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve duygularınız derinleşebilir. Alıngan ve kuruntulu bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Özellikle öğle saatlerinde eski isteklerinizi hatırlayabilir ve karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Fakat zihinsel faaliyetiniz yükseliyor ve aklınız ile duygularınızı denetlemeniz mümkün. Bugün duygular yerine mantığınız ile hareket ederseniz daha başarılı olabilirsiniz. Enerji fazlanızı seyahat ederek veya spor yaparak boşaltabilirsiniz. Bu arada fizik güç gerektiren işler yapabilirsiniz ancak kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Sağlığınıza özen gösterin.

16 Ocak 2018 Salı Boğa Burcu 

Kafanız karışık olabilir fakat yapıcı ve olumlu duygular içinde olacaksınız. Böylece olayların üzerine gitmeyeceksiniz. Bu arada eskiden düşündüğünüz fakat daha sonra unutmuş olduğunuz eski fikirlerinizi hatırlayabilir ve harekete geçmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. İyimser ve yapıcı bir tutum içinde olacaksınız. Güçlü dostlarınızla haberleşebilir, önemsediğiniz kişilere isteklerinizi anlatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Çocuklar, gençler ve yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız bugün ziyaretinize gelebilir.

16 Ocak 2018 Salı İkizler Burcu 

Enerjiniz ve yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız. Bazı karışıklıklar olabilir ve kaygı duymuş olabilirsiniz fakat bugün yapıcı bir tavır içinde olacaksınız ve kaygılardan uzaklaşacaksınız. Dikkatinizi pratik konulara odaklayacaksınız ve bu arada farklı konular dikkatinizi çekecek. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz veya bilmediğiniz konular ilginizi çekecek ve kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Şimdiye kadar yaptığınız işlerden daha farklı alanlara yönelebilirsiniz ve yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Kararlı tavrınız ile çevrenizi şaşırtabilir, aynı zamanda beklediğiniz desteği alabilirsiniz.

16 Ocak 2018 Salı Yengeç Burcu 

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün... İsteklerinizi gerçekleştirmek için hırslı ve sert bir tavır içine girmeniz mümkün. Ancak kendinizi disiplin altına alacak ve içinizden yükselen duyguları denetlemeyi başaracaksınız. Olaylara farklı açılardan bakmayı başarabilirseniz, daha özgür bir tavır sergileyebilirsiniz. Böylece geriliminizi denetleyebilirsiniz. Kariyer yapmak ve sosyal statüsünü yükseltmek isteyenler, özgür ve yaratıcı bir tutum içine girmeyi başarabilirse, isteklerini gerçekleştirmeleri mümkün olacak. Sevdiklerinize karşı anlayışlı davranın.

16 Ocak 2018 Salı Aslan Burcu 

Güne keyifli başlayacak ve arkadaşlarınızla görüşeceksiniz. Bu arada alacağınız bazı haberler düşüncelerinizi derinden etkileyebilir ve geçmişte yapılmış uygulamaları hatırlayabilirsiniz. Ayrıca eski fikirler, geçmişte alınmış kararlar ve hatta eski düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Dostlarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak ve yoğun olacak. Ancak bazı gelişmeler olaylara daha farklı açılardan bakmanıza neden olabilir. Özellikle sizi engellediğini düşündüğünüz kişiler ve olaylara yönelik daha farklı düşünmeye başlıyorsunuz.

16 Ocak 2018 Salı Başak Burcu

Duygularınızı harekete geçiren olaylar ile karşılaşmanız mümkün... Eski dostlar, unutulmuş sevgililer ve bilmediğiniz akrabalar ile karşılaşabilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Ancak daha önce isteyip de yapamadığınız konular gündeme gelebilir ve bu kez sevdiklerinizin desteği ile harekete geçebilirsiniz. Dirayet ve güç gerektiren işler yapabilir ve projelerinizi geliştirebilirsiniz. Büyüklerinize danışabilir ve önemli kişilerin desteğini alabilirsiniz.

16 Ocak 2018 Salı Akrep Burcu

Güne farklı duygular ile başlayacaksınız. Geçmişi araştırmak, tarih ile ilgilenmek ve kendi geçmişinizi araştırmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Düşüncelerinizi tamamen değiştirmenize neden olacak haberler alabilirsiniz. Zaten bir süredir olaylara bakış açınız değişiyor ve fikirlerinizi tamamen değiştirmeye zorlayan olaylar karşısında direnç göstermek yerine kendinizi yenilemek için dikkatinizi odaklayabilirsiniz. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve günlük programınızın dışına çıkabilirsiniz. Bazı işleriniz aksayabilir fakat yakınlarınıza yardımcı olurken yeni bilgiler ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatinizi yükseltin...

16 Ocak 2018 Salı Terazi Burcu

Duygularınızın derinleştiği bir gün... Olayların görünen kısmının ötesindeki görünmeyen ile ilgilenebilirsiniz. Bu arada beklentileriniz artıyor ve çok büyük istekler içine giriyorsunuz. Ancak isteklerinizi gerçekleştirecek gücünüz olduğu halde harekete geçmeniz pek kolay olmayabilir. Enerjinizi yapıcı yönde kullanın ve gelişmeleri akışına bırakın. Karar vermek için aceleci davranmayın. Dikkatiniz yükseliyor ve mantıklı davranabilirsiniz. Kendinizi duygulara kaptırmayın ve geriliminiz yansıtmaktan kaçının. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almamaya özen göstermeniz gerekiyor. Bugün alacağınız haberler sizi harekete geçirecek...

16 Ocak 2018 Salı Yay Burcu 

Bugün duygusal karmaşadan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz ve hareket halinde olmak enerjinizi yükseltecek. Yapıcı ve kararlı davranacaksınız. Böylece karşılaştığınız sorunları çözmeniz kolay olacak. Zaten kendinizi daha güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve böylece isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sürpriz teklifler alabilirsiniz ve projelerinizi ilginç bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz ve güçlü kişiler ile iş birliği yapabilirsiniz.

16 Ocak 2018 Salı Kova Burcu

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Bazı engeller veya karışıklıklar olabilir fakat enerjiniz yüksek ve her türlü sorun ile başa çıkacak gücünüz var. Bazı olaylar korkularınızı uyandırmış olabilir fakat kendinizi daha özgür hissedeceksiniz ve alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başaracaksınız. Bugün yapıcı ve pratik bir tavır içinde olacaksınız ve güçlü arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Bu arada önemsediğiniz kişiler ile ilgili fikirleriniz değişiyor. Ancak sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Girişimde bulunmak istediğiniz konuya odaklanırsanız, başarılı olacaksınız.

16 Ocak 2018 Salı Oğlak Burcu 

Güne yoğun duygular ile başlayacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret göstereceksiniz. Yaşam enerjiniz ve isteklerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Bu arada olayların yavaş gelişmesi nedeniyle hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Karşılaştığınız olaylar duygusal karmaşa yaşamanıza neden olabilir. Kaygılar ve endişelerden uzaklaşın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Hareket halinde olmak ve dışarı çıkmak keyfinizi yerine getirecek. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir. Ancak dostlarınızın desteğini alacaksınız.

16 Ocak 2018 Salı Balık Burcu 

Önemsediğiniz kişiler ve ciddiye aldığınız konular ile ilgileneceksiniz. Özellikle nedeni anlaşılmayan bazı karışıklıklar olabilir ve hayal gücünüz uyanabilir. Fakat bugün olayları daha sakin ve serinkanlı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Sabırlı ve dirayetli davranmayı başaracaksınız. Ayrıca sevdikleriniz sizi destekleyecek. Bu arada duygularınız derinleşebilir ve eski dostlarınızı hatırlayabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz ve hayata bakış açınızın değiştiğini hissedeceksiniz. Hayata ve olaylara iyimser açıdan bakan kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve şanslı olduğunuzu anlayabilirsiniz.