Eski Dökümcüler Sanayi Sitesinde temizlik ve dezenfekte çalışmaları

SALGIN SÜRECİNDE İLÇEDEKİ TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE TUTAN SULTANGAZİ BELEDİYESİ, DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. BU KEZ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI NEDENİYLE BOŞ OLAN ESKİ DÖKÜMCÜLER SANAYİ SİTESİ'NDE DEZENFEKTE VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eski Dökümcüler Sanayi Sitesinde temizlik ve dezenfekte çalışmaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salgın sürecinde ilçedeki tedbirleri üst seviyede tutan Sultangazi Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş olan eski Dökümcüler Sanayi Sitesi’nde dezenfekte ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Sultangazi Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Cebeci Mahallesi’nde bulunan ve binlerce kişinin çalıştığı eski Dökümcüler Sanayi Sitesi’nde hafta sonu hareketlilik yaşandı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle kimsenin olmadığı eski Dökümcüler Sitesi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Kaldırımı işgal eden sanayi malzemeleri ekipler tarafından özenle toplandı. Ardından temizlik personelleri kaldırımları titizlikle temizledi. Tanker ve süpürge araçlarıyla yolların yıkaması yapıldı. Ardından Veteriner Hekimliği tarafından yollarda ilaçlama ve dezenfektan çalışması gerçekleştirildi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe genelindeki dezenfekte çalışmalarının düzenli olarak yapıldığını belirtti. Başkan Dursun, “Ülkemizde ilk vak’a görülmesinden bu yana ilçe genelinde tedbirlerimizi üst seviyeye çıkardık. Dezenfektan çalışmalarımıza devam ederken, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu noktalardan biri olan eski Dökümcüler Sanayi Sitesi’nde de detaylı bir temizlik yaptık. Vatandaşımızın sağlığı için düzenli olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.