Evde internet kullanılarak nasıl para kazanılır?

Koronavirüs salgını ile birlikte birçok şirket izin vererek evde beklemenizi ya da uzaktan çalışmanızı tavsiye ediyor. Dolayısıyla evde para kazanmak için çok miktarda boş zamanınız kalıyor.Sizin için evde para kazanma yöntemlerinden bir kaçını derledik.

Evde internet kullanılarak nasıl para kazanılır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Online Hizmetin Tek Adresi Sadeceon.Com

Profesyonel online hizmetin tek adresi olan sadeceon.com adresine giriş yaparak yüzlerce hizmete erişebilir ve isterseniz sizler de hakim olduğunuz konu ya da alanla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Alanında uzman kişileri bünyesinde barındıran Sadeceon freelance sitesi verdiği hizmetler ile dillerden düşmemekte ve en çok tercih edilen site olarak karşımıza çıkmaktadır. Online hizmet veren siteler arasında bakıldığında hem hız hem de kalite olarak rakiplerine büyük fark atan sadeceon uyguladığı uygun fiyat politikası ile de kullanıcıların bütçesini zorlamadan destek olmaktadır.

MAKALE YAZARAK EVDE PARA KAZANMA

Makale yazarak para kazanmak isteyenler ister kendi websitesini açabilir ve ona içerik girerek sitenin yükselmesiyle beraber para kazanabilir. İsterse başka sitelere içerik satarak para kazanabilir. Diğer sitelere nasıl makale satacaksınız? Bunun için belirli platformlar var. Bionluk, Sadeceon, R10, Wmaracı gibi sitelerde kendinize müşteri bulabilirsiniz. Ortalama olarak 100 kelime başına 3 TL gibi bir para kazanabilirsiniz. Günden 2000 kelime yazsanız 60 TL gibi bir kazancınız olur. Yazım becerinize ve uzmanlığınıza göre 100 kelime başına 5-6 TL gibi rakamlar da isteyebilirsiniz.

YOUTUBE İLE EVDEN PARA KAZANMAK

Günümüzün en popüler para kazanma yolları arasında Youtube yer alıyor. Youtube, dünyanın en büyük video platformu. Burada popüler olmak ve çok kişi tarafından takip edilmek inanılmaz paralar kazanılmasını sağlayabilir.

Peki Youtube’dan nasıl para kazanabilirsiniz? Bunun için öncelikle içerik üretmelisiniz. İçerik üretmek için de hangi konu üzerine yoğunlaşacağınıza karar vermelisiniz. Seçtiğiniz konu üzerine plan ve programınızı yaparak videolar çekmeye ya da hazırlamaya başlamalısınız. Hazırlanan videoları kanalınıza yükledikten sonra çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşın. Eğer videolarınız beğenilmeye başlarsa daha çok izlenecek ve abone kazanacaksınız. İzlenme süreniz 4000 saate geldiğinde ve abone sayınız 1000 olduğunda, Youtube ile ortaklık yapabileceksiniz. Yani Youtube, videolarınıza reklamlar yerleştirecek ve para kazanmaya başlayacaksınız. Bunun dışında eğer Youtube’da popüler olursanız, viral reklamlar da alabilirsiniz. Hem daha çok kazanırsınız hem de reklam portföyünüz genişler.

Youtube’dan para kazananların birçoğu evde videolar çekerek ünlenmiş. Yani evlerinde video çekmeye başlamışlar ve zamanla popülerleşmişler. Bu yüzden siz de evde video çekerek para kazanabilirsiniz.

Yine de Youtube ile para kazanırken çok daha fazla zevk almanız ve işler rayına oturduktan sonra çok daha yüksek paralar kazanmanız mümkün. Bu yüzden bir yerden başlamanız gerekiyor. Hazır evde oturuyorken günde birkaç saatinizi ayırarak evde oturarak para kazanma için ilk adımınızı atabilirsiniz.

PİNTEREST AFFİLİATE İLE EVDE PARA KAZANMAK

Pinterest, popüler sosyal medya uygulamalarından biri. Ülkemizde de yavaş yavaş kullanıcı sayısı artmakta. Durum böyle olunca para kazanmak için fırsatlar da burada artmakta. Pinterest, resim üzerine kurulu bir platform olduğu için mobilyalar ve kıyafetler burada çok yer almakta. Özellikle kadın kullanıcılar bu platformu, kıyafet ve ürün araştırması için kullanmakta. Eğer bu durumu fırsata çevirebilirseniz, evden para kazanmak için çok güzel bir fırsat elde etmiş olursunuz. Peki bunun için ne yapabiliriz?

Öncelikle kendinize ürünler bulmalısınız. Amerika’da kadınlar hangi ürünleri tercih eder gibi bir soruyla başlayabilir ve araştırma yapabilirsiniz. Ürünleri bulduktan sonra yurtdışı alışveriş sitelerinden satış ortaklığı linki alarak, bu linkleri Pinterest’te paylaşabilirsiniz. Mesela diyelim Aliexpress’ten ürünleri buldunuz oradan linki alıp, Pinterest’te güzel bir indirim görseli ayarlayarak paylaşabilirsiniz. Eğer sizin linkiniz üzerinden gidip biri bir şey alırsa size komisyon ücreti verilecek.

WEBSİTESİ TASARIMI YAPARAK EVDE PARA KAZANMA

Websiteleri artık işletmeler ve firmalar için çok önemli mecralar. Neredeyse her firma websitesine sahip olmak istiyor. Oradan kendini tanıtmak ve ürünleri hakkında insanları bilgilendirmek için internet sitesine ihtiyaç duyuyor. Ayrıca kurumsal görünmenin önemli yollarından biri de internet sitesine sahip olmak. Siz de eğer websitesi tasarlayabiliyorsanız ve evde çalışarak para kazanmak istiyorsanız yapacağınız iş çok basit. Freelancer sitelerine ilan vereceksiniz. Oradan gelen müşterilere websiteleri yaparak para kazanabileceksiniz. Ancak halihazırda hazır temaya sahip olan websiteleri kurmak oldukça basit. Birkaç günlük video eğitimi sonrasında rahatlıkla web sitesi kurmayı öğrenebilirsiniz. Başlangıçta çevrenize, işleri biraz ilerletince internette web sitesi satabilirsiniz.

BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK

Blog yazmak, internet ile uğraşanlardan tutun da her ilgi alanına sahip kişi tarafından yapılabilen bir iştir. İnternette bir konu hakkında bilgi vermek ya da duygularınızı aktarmak isterseniz, blog kurarak yazılar üretmeye başlayabilirsiniz.Bunun için bir blog sitesi açmanız gerekiyor. Blog sitesi açmak da artık çok basit. Tek tıkla güzel bir blog açabilirsiniz. Blog açtıktan sonra belirlediğiniz konudaki içerikleri çıkarmanız gerekiyor. İçerikleri de girince zamanla siteniz ziyaretçi almaya başlayacak. Ziyaretçi sayısı da artınca Google Adsense başta olmak üzere bazı büyük reklam şirketleri sitenizde reklam vermek isteyecek. Siz de bu reklamları sitenize yerleştireceksiniz. Reklamların gösterimlerinden ve tıklamalarından belirli ücretler alacaksınız. Ziyaretçi sayınız ne kadar çok olursa o kadar çok kazanabilirsiniz. Belirli bir süre sonra sadece Adsense reklamları değil, farklı reklamları da sitenize alabileceksiniz. Mesela bir ürünle ilgili reklam alabileceksiniz. Ya da bir otelle anlaşıp referans usulü para kazanabileceksiniz. Dolayısıyla blog yazmak, çok güzel bir para kazanma fırsatı. Makale yazıp başka sitelere satmak yerine kendi sitenizi açarak onu büyütebilirsiniz ve devamlı para kazanabilirsiniz. Üstelik internete erişiminizin olması yeterli. İstediğiniz yerde bu işleri hızlıca halledebilirsiniz. Bu yüzden evde para kazanmanın yolları neler diye sorulduğunda benim vereceğim ilk üç cevaptan biri blog yazmak olur. Evde ne iş yapılarak para kazanılır diyenler için aslında yazı işleri ayrı bir kategori. Başkaları için makale yazmak, medium yazarlığı ile para kazanmak ve blog yazmak bu kapsamda. Blog yazmak bunun biraz daha kompleks bir hali olarak düşünülebilir. Özellikle uzmanlığınız ile ilgili konularda açacağınız bloglar çok daha iyi yerlere gelerek size iyi paralar kazandırabilir

VİDEO İZLEYEREK EVDEN PARA KAZANMA

Boş zamanlarınızda video izlemeyi sever misiniz? Artık film önizlemeleri, haberler, ünlü videolar ve diğer tüm videolar da dahil olmak üzere videoları izlemek için ödeme alabilirsiniz. Video izleyerek para kazanmak için bazı siteleri kullanabilirsiniz. Bu sitelerde hazır olarak videolar yer alır ve size ne kadar süre izlemeniz gerektiğini söyler. Mesela Swagbucks adlı site. Siteye üye olduktan sonra size izlemeniz için videolar verirler. Bu videoları izleyerek ve beğenerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayda 100-200$ kazanabilmeniz mümkün. Ödemelerinizi hediye kartıyla ya da PayPal aracılığıyla alabilirsiniz

REKLAM İZLEYEREK EVDE PARA KAZANMA

Boş vakitlerinizde yapabileceğiniz ek işlerden biri de reklam izlemektir. Evinizde ya da internete erişiminizin olduğu herhangi bir yerden kolaylıkla reklam izleyerek para kazanabilirsiniz. Reklamları barındıran sitelere üye olarak, izlediğiniz reklam videoları karşılığında para kazanmaya başlayabilirsiniz. Neobux ve Superpay gibi siteler, reklam izleyerek para kazanılabilecek siteler örnektir. Diğer siteleri ve nasıl para kazanılabileceğini öğrenmek için reklam izleyerek para kazanma yazıma bakabilirsiniz.