Eylül ayının son günü burcunuz sizin için ne diyor?

Hayatınızın gizemini biraz olsun çözmek istiyorsanız burcunuzun size bugün ne dediğini öğrenin...

Eylül ayının son günü  burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Eylül 2017 Koç Burcu 

Bugün kararlı tavırlarınızla iş hayatınız da hak ettiğiniz değeri ve yeri almaya başlayacaksınız. Bugün finansal konular da süpriz gelişmeler yaşayabilir. Eski bir alacağınızın ödenmesi ile rahatlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eski bir arkadaşınızdan gelecek haberler uzun yıllar once bitmiş bir ilişkininizle ilgili şükretmenize ve ayrılık kararın sizin için ne kadar doğru olduğunun bilincine varmanıza sebep olacaktır. Evli Koç’lar çocuklarınızla ilgili konular gün boyu etkili olabilir.

30 Eylül 2017 Boğa Burcu

Gökyüzü bugün başkalarının etkisi altında kalarak daha sonra pişmanlık duyacağınız davranışlar içinde olabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Dikkatli davranın ve sezgilerinize güvenin değişim enerjisini değişik arayışlarla karıştırmayın! İş ve özel yaşamınızda aşırı duygusal yaklaşımlar yanılgılara sebep olabilir, Özellikle yeni tanıdığınız insanların etkisi altında kalmamaya özen gösterin ve yakınlarınızla duygularınızı paylaşın; Onlar sizin zarar göreceğiniz davranışlar içinde bulunmanıza izin vermezler.

30 Eylül 2017 İkizler Burcu 

Gökyüzü iş hayatında olan İkiz’ler için şanslı bir günü müjdelemekte. Bugün terfi alabilir pozisyonunuzda önemli bir yere gelebilirsiniz. Her bakımdan talihlisiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir uzun yıllardır devam eden bir davanızı kazanmanın getireceği maddi manevi kazançları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın güven veren sözleri aşkı size tüm saflığı ile yansıtması ile oldukça romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aşk sizinle…

30 Eylül 2017 Yengeç Burcu 

Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Kontrol edemediğiniz bir stres kırıcı davranışlar içinde bulunmanıza ve sevdiğiniz insanlarla ciddi problemler yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınız ve işiniz gereği görüştüğünüz insanlarla bu tarz tartışmalardan kesinlikle uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz bu öfkeli ruh hali özel yaşamınızı da derinden etkileyebilir. En iyisi derin bir nefes almak için kendinize kısa sureli de olsa zaman ayırmak ve rahatlamaya çalışacağınız bir aktivitenin içinde olmak olacaktır. Akşama doğru bu halinizden eser kalmayacaktır.

30 Eylül 2017 Aslan Burcu 

Sevdiğiniz insanlar için haddinden fazla fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz artık. Son derece duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkileyen ve başka insanlara hoş gözüken bir portre çiziyorsunuz bugün. Dikkat edin başkalarına değil öncelikle kendinize ve size değer veren insanlara hoş görünün. İnsanların etkisinde kalarak yakınlarınızla ilişkilerinizi bozmayın. Ailenizi ilgilendiren konularda uyum sağlamaya ve zor konularda diplomatik tavırlarınızla çözüme yönelik tavırlar sergilemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise duyduğunuz her şeye itibar etmemeli dedikodu yapan kişileri yaşamınızdan çıkarmalısınız. Unutmayın size laf söz getiren sizden başkalarına götürecektir.

30 Eylül 2017 Başak Burcu 

Gökyüzü bugün olabildiğince sosyal ve girişime açık olmanız için ruhsal enerjinizi yükseltiyor. İşten arta kalan zamanınızda arkadaşlarınızla bir araya gelmenin süpriz ve keyifli gelişmelerini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir beraberlik içindeyseniz ve uzun zamandır devam eden bir dava ile ilişkinizi sonlandırma mücadelesi veriyorsunuz bugün özgürlüğünüze resmi olarak kavuşabilirsiniz. Bekar Başaklar sizlerde aşkın sizi bulması ile büyük bir heyecanla yeni bir ilişinin içinde bulabilirsiniz kendizi.

30 Eylül 2017 Terazi Burcu 

Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Terazi’ler ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

30 Eylül 2017 Akrep Burcu 

Bugün işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmadan her işinizle kendiniz ilgilenmeli ve rahatsızlık duyduğunuz endişelendiğiniz ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz.. Ne istediğinizi biliyorsunuz fırsatları iyi değerlendirecek maddi manevi kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.

30 Eylül 2017 Yay Burcu 

Bugün özel yaşamınızla ilgili konularda her zaman olduğunuzdan daha hassas davranmalısınız. Kırıcı sözleriniz eş ya da sevgilinizden daha once duymadığınız sözler duymanıza sebep olabilir. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Yay’lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızda ki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise beklenmedik gelişmeler hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir…

30 Eylül 2017 Oğlak Burcu 

Gökyüzü bugün işinizle vasıtası ile yeni tanışacağınız insanlardan gelecek şanslara işaret etmekte. Baş döndürü teklifler alabilir gerçekleşmese bile kendinize olan güveninizi tazeleyerek daha enerjik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise geçmişte kalmış ilişkinizin kahramanı ile beklemediğiniz bir şekilde karşılaşabilir; Samimiyetten uzak pişmanlığını ifade etmesi ile ona olan saygınızı tamamen yitirebilirsiniz. Geçmişle olan küçük bir ayrıntının daha ortadan kalkmasıdır bu belkide; Yaşamınızda her şeyin yoluna girmeye başladığı bu özel günlerde tüm deneyimleriniz sizi daha da güçlendiyor. Keyfini çıkarın ve ruhunuzun olgunluğunu yaşamınızın tümüne yansıtmaya gayret gösterin.

30 Eylül 2017 Kova Burcu 

Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Bugün iletişime önem vermeil gönderdiğiniz evrak mail gibi gönderilerin yerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmelisiniz. Beraberliği olmayan Kovalar sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Kimsenin etkisinde kalmadan beraberliğinizi kendi sezgileriniz doğrultusunda yaşayın ve ilişkinizle ilgili konuları her önünüze gelenle paylaşmayın. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu gizlilik; İnsanlar sırf merakları yüzünden sizi dinleyerek siyahı beyaz anlayabilir ve bu durum zor durumda kalmanıza sebep olabilir.

30 Eylül 2017 Balık Burcu

Gökyüzü uzun zamandır hazırlık içinde olduğunuz emek verip öğrenmek için kendinizi geliştirdiğiniz konularda iş hayatınız eğitim hayatınız gibi başarılı girişimlerde bulunarak isteklerinizi gerçekleştirebilecek olmanın yüksek enerjisi ile mükafatlandırıyor sizleri. Kararlı olun ve hiç kimsenin sizi inandığınız gibi yaşamaktan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşansa da bunları yaşamın renkleri olarak değerlendirip karşıt fikirlerin sizi ve eşinizi geliştirmesinin getirdiği olumlu yönleri görmeyi seçmelisiniz. Bekar Balık’lar bugün karşı cinsle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.