Gazeteciler doyasıya eğlendi

Gazeteci Ahmet Ermiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel bir gece düzenledi. Bu yıl ikincisini düzenlediği gece de Ermiş, şarkılarıyla gazetecileri doyasıya eğlendirdi.

Gazeteciler doyasıya eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Türköz Restoran da düzenlenen geceye, basın mensupları aileleri ile birlikte katıldı. Dün akşam gerçekleştirilen geceyi düzenleyen gazeteci Ahmet Ermiş, meslektaşlarına teşekkür etti. Dev orkestrası ile meslektaşlarını doyasıya eğlendiren Ahmet Ermiş, gazetecilerle birlikte pasta kesti. Gazeteciliğinin yanı sıra sahne hayatına da devam eden Ermiş’in gecesinin sunuculuğunu Radyo Programcısı Kamil Bilici üstlendi. Gönüllerde taht kuran şarkıları seslendiren Ermiş, davulun ritmiyle herkesi ayağa kaldırdı.

Gecenin sponsoru olan Saral İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saral, Mektebim Okulları Sahibi Ümit Kalko, Hemenev ortaklarından Rıdvan Tapin, Doğrular Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin Çavdar, AYKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kapısız, Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun, Türköz Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Türköz, BY Aytaç Oto Müzik Sahibi Aytaç Tuna, Moody’s Cafe&Restaurant sahibi Orkun Çetinkaya ve Erga Medya’nın sahibi Eren Ermiş’e teşekkür edildi. Sponsorlara; İYGAD Başkanı Mehmet Mert, Gazetemİstanbul İmtiyaz Sahiplerinden Ali Tarakçı, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Refik Bek, Gazetemİstanbul Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık Yıldırım ve Silivri Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker plaketlerini takdim etti.

Silivri Haber Ajansı ekibi ise Ahmet Ermiş’e çiçek takdim ederek, gazetecileri bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Usta gazeteciler konuşma yaptı

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert gece de bir konuşma yaptı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün bir darbe sonrası çıktığına değinen Başkan Mert, gazetecilerin her daim birlik olması gerektiğini söyledi. Başkan Mert’in ardından gece de usta gazeteciler İrfan Ermiş ve Refik Bek de günün anlam ve önemine binaen birer konuşma gerçekleştirdiler.

Gece de Gazeteci Ahmet Ermiş’in eşi Hüsra Ermiş’in ve Teksilivri haber sitesinin İmtiyaz Sahibi Müge Cesur Özmen’in doğum günü de kutlandı.   

Uygun, Güçlü ve Kaya unutulmadı

Gece de hayatını kaybeden Silivrili gazeteciler de unutulmadı. Restoran girişine kurulan masa da basın mensuplarına özel söylenmiş sözler yer alırken, vefat eden gazeteciler İsmail Güçlü, İlhan Uygun ve Feza Behiye Kaya’nın da fotoğrafları konularak, vefa gösterildi.