Güne keyifli başlayacaksınız

Heyecanlı ve duygusal olacağınız bir gün, Bugün alacağınız haberlerden etkileneceksiniz ve düşünceleriniz derinleşecek.Düşünceleriniz derinleşiyor ve dikkatinizi kendinize yöneltiyorsunuz.

Güne keyifli başlayacaksınız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Kasım 2017 Cuma Yay Burcu 

Güne keyifli başlayacak ve öğlene doğru karşılaşacağınız bir olay duygularınızı harekete geçirecek. Sürprizler ve aniden gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Farklı felsefeleri araştırabilir, hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizle birlikte dost davetlerine gidebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de sevdiklerinizi etkileyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz gelişmeler olabilir ve ilginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

24 Kasım 2017 Cuma Koç Burcu 

Heyecanlı ve duygusal olacağınız bir gün. Hanım arkadaş ve yakınlarınız ile aranızdaki ilişkiler duygularınızı derinleştirebilir. Bu arada karamsar bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin. Beklentileriniz artabilir ve kendinizi tahammülsüz ve sabırsız hissedebilirsiniz. Ancak eski günlerinizi hatırlayacak ve alışkanlıklarınızın değişmiş olduğunun farkına varacaksınız. Kendinizden memnun olabilirsiniz ve böylece gelişmeleri izleyebilirsiniz. Bugün duygularınızı denetleyin.

24 Kasım 2017 Cuma Boğa Burcu 

Bugün karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Dalgınlık ve unutkanlık nedeniyle bazı karışıklıklar çıkabilir. Bugün duyduğunuz haberlere tepki göstermeden önce bir kez daha gözden geçirin. Yanlış anlamalar olabilir. Özellikle kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek iletişim sorunlarının üzerinde fazla durmayın. Tartışmalardan kaçının. Hareket halinde olmak ve keyif aldığınız konular ile ilgilenmek keyfinizi yerine getirecek. Eski projelerinizi hatırlayabilir ve araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz.

24 Kasım 2017 Cuma İkizler Burcu 

Bugün alacağınız haberlerden etkileneceksiniz ve düşünceleriniz derinleşecek. Eviniz, aile bireyleri, çocuklar ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir ve kafanız karışabilir. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Yapacağınız bazı organizasyonlarda aksaklıklar olabilir. Tartışmacı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Bugün eviniz ile ilgilenebilir, eşyalarınızı ve dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu arada eski resimler, evraklar ve aldığınız hediyeler, eski günleri hatırlamanıza neden olacak. Bu arada unutulmuş konular tekrar gündeme gelebilir.

24 Kasım 2017 Cuma Yengeç Burcu 

Sevdikleriniz ile görüşebilir, keyif aldığınız konular ile ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte çevre gezilerine çıkabilir, seyahat projeleri yapabilirsiniz. İsteklerinizi güzel ifade edecek ve etkileyici olacaksınız. Geleceğe yönelik büyük projeler yapabilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Kalabalıklar, büyük organizasyonlar ve saygın kişilerin bulunduğu ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik projeler yapabilir, evlilik, çocuk sahibi olmak ve mutlu olmak isteyeceksiniz.

24 Kasım 2017 Cuma Aslan Burcu

Düşünceleriniz derinleşiyor ve dikkatinizi kendinize yöneltiyorsunuz. Bugün evinizle ilgilenebilir, eşyaların yerlerini değiştirebilir, evinizi veya iş yerinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Gelişmelerin beklediğiniz gibi olduğunu düşüneceksiniz. Bu arada geçmişte yaşadıklarınızı hatırlatan olaylar meydana gelebilir. Ancak mantıklı ve kararlı tutumunuzla sorunları çözebilirsiniz. İletişim trafiğiniz giderek hareketleniyor. Çeşitli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz. Çocuklar, kardeşler, aile bireyleri ve yakınlarınızla ilgilenecek, arkadaşlarınızın sorunlarına yardımcı olacaksınız.

24 Kasım 2017 Cuma Başak Burcu 

Keyifli bir gün geçirecek ve dikkatinizi evinize yönelteceksiniz. Aile bireyleri, çocuklar ve evinizde yapmak istediğiniz yeni düzenlemelerle ilgileneceksiniz. Çekmece ve dolaplarınızı düzenlerken eski resimler, hatıra eşyalar ve eskiden alıp unuttuğunuz aksesuarlar ile karşılaşabilirsiniz. Bugün eski arkadaşlarınız ile buluşabilirsiniz veya arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşmak, kendinizin farkına varmanıza yardımcı olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

24 Kasım 2017 Cuma Terazi Burcu 

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle birlikte keyifli programlar yapabilir, dostlarınızla aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir dönem ve dostlarınızın davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Bugün eski arkadaşlarınız ve uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ile haberleşebilir, onların ziyaretine gidebilirsiniz. Hareket halinde olmak ve araştırmalar yapmak keyfinizi yerine getirecek.

24 Kasım 2017 Cuma Akrep Burcu

Özellikle sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilir ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak sözlerinize özen gösterin ve dikkat gereken işler yaparken tedbirli olun. Beklemediğiniz misafirler ve uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ziyaretinize gelebilir ve planlarınızı tamamen değiştirmeniz gerekebilir. Öğleden sonra karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve duygularınız derinleşecek. Büyüklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Ayrıca büyüklerinizin davranışlarına itiraz edebilir ve kendi istediğiniz gibi yaşamak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2017 Cuma Oğlak Burcu 

İsteklerinizi gözden geçirebilir sevdiklerinizle ilgili duygularınız derinleşebilir. İyimser ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Bugün sevdikleriniz ile ilgili alacağınız bazı haberler sizi huzursuz edebilir. Fakat kendinizi karamsar duygulara kaptırmayacak ve sevdiklerinize ilgi göstereceksiniz. Dostlarınızın ziyaretine gidebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiğiniz ile birlikte çevre gezilerine çıkabilir, dost davetlerine gidebilirsiniz. Hareketli ve eğlenceli ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek.

24 Kasım 2017 Cuma Kova Burcu

Sabah saatlerindeki duygusallığınız öğleden sonra azalacak ve dikkatinizi evinize yönelteceksiniz. Evinizde çeşitli değişiklikler yapabilir, aile bireyleri ve anneniz ile ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetine gidebileceğiniz gibi siz de arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Bu arada duyacağınız bazı haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve unuttuğunuz olayları hatırlayabilirsiniz. Eski konular gündeme gelebilir ve yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde farklı konular ile ilgilenmeniz mümkün.

24 Kasım 2017 Cuma Balık Burcu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Daha önemli istekleriniz olabilir ve bunları gerçekleştirmek için sabırlı bir gayret içine girebilirsiniz. Dostlarınız sizi destekleyecek ve bu arada büyüklerinizin yardımını alacaksınız. İçinizden yükselen zorlayıcı ve büyük isteklerinizi denetim altına almayı başarabilirsiniz. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçınmalısınız. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Sevdiğiniz konularla ilgilenmek, geriliminizin azalmasını sağlayacak. Seyahate çıkabilir ya da yolculuk planları yapabilirsiniz.