Hafta sonunuz nasıl geçecek?

Koçlar maddi sıkıntı geçirebilirsiniz, Yaylar sorumluluklarınızı bilmeniz gerekiyor, İkizler destekleniyorsunuz, Aslanlar şanslısınız... İşte hafta sonunuz nasıl geçecek burç yorumlarınız ?

Hafta sonunuz nasıl geçecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CUMARTESİ

KOÇ
Para konularında büyük hatalar yapmaya, para kaybetmeye ve hatta çaldırmaya açıksınız. Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz. Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.İçinizi sıkan ve tereddütte kaldığınız bir konuda heyecan verici gelişmeler olabilir. Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

BOĞA
Bugün bazı şeyler öğrenmeniz, ciddi düşünceler içinde olmanız olasıdır. Bu dönemi yalnız geçirebilirsiniz. Israrcı yaklaşımlarla karşı tarafı kaçırtmaktan başka bir şey elde edemezsiniz.Olayların akışından uzak durduğunuz takdirde daha pratik çözüm yollarını da görebileceksiniz fakat bunu son çare olarak düşünmeli ve olaylar sıcakken üzerine gitmeli ve son raddeye kadar zorlamalısınız.

İKİZLER
Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir. Bu olduğu takdirde bir dostunuzdan yardım görebilirsiniz. Planladığınız bir yolculuk varsa henüz uygun dönemde olmadığınızı bilmelisiniz. Bugünlerde biraz bencil olabilirsiniz. Şimdiye kadar sakin giden ve kararsız kaldığınız bir konu aniden hareketlenebilir. Yeni kimselerle tanışabilir, bunlarla olumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

YENGEÇ
Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır. Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. Önünüze çıkan zorluklar karşısında yardım aramanız boşuna. Çevrenizden aradığınız destek ve yardımı bulamayabilirsiniz. Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

ASLAN
Olayları takip etmeyi ve ilersi için hazır olmayı ihmal etmemelisiniz. Karşılaşacağınız bazı dertler küçük maddi kayıplar ve biraz zaman kaybıyla atlatılabilecek türden şeylerdir. İlersi için endişelenecek bir durum yok. Gerek duyduğunuz parayı bulabileceksiniz.İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

BAŞAK
İsteklerinizin olmasına uygun etkiler altındasınız fakat gene de fazla yüksekten uçmamaya gayret etmelisiniz. Gelebilecek olan yardımları dikkate almayıp, her şeyi kendinize göre programlamanız lazım. Çevrenizdeki talipleri yeniden değerlendirir ve bir daha düşünürseniz karlı çıkarsınız. Gereksiz masraflar yapmanız veya bütçenizin üzerinde harcamalar yapmaya mecbur olmanız da mümkündür

TERAZİ
Kişiliğiniz ve uğraştığınız konulara göre bir çok farklı olayla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizde farkında olmadığınız bir veya birkaç düşmanınız olabilir ve bunların bazı faaliyetleri size gerçekten de zarar verebilir. Ev ve iş çevrenizde size rahatsızlık veren gelişmeler olabilir. Oldukça acelecisiniz ve bu yüzden de bazı iyi fırsatları kaçırabilirsiniz.

AKREP
Daha çok gruplaşmalar,arkadaşlıklarınızın, beklentilerinizin ve isteklerinizin ön planda olacağı bir dönemdesiniz. Ayrıca mistik konulara ve yeni düşüncelere de ilginiz olacaktır.Grup çalışmalarına katılmak isteyecek ve özellikle liderliğin size verilmesinden büyük mutluluk duyacaksınız. Arkadaşlarınız tarafından çok seviliyor ve onlarca el üstünde tutuluyorsunuz.

YAY
Sorumluluklarını bilen bir insan olarak davranmanız ve hiçbir şeyi savsaklamamanız gerekir. Kararsızlığınızı yenin ve bunun bir fırsat olduğunu anlayın. Süregelen ilişkilerinizde birlikte olduğunuz kimsenin tutumlarını ihtiyatlı karşılamanızda fayda vardır. Sizin yarı zekanızda olmayan kimseler size akıl öğretme hevesinde olabilirler.

OĞLAK
Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir. Kafanız iyi çalışmaktadır ve sorunlara çok kolay ve kullanılışlı çözümler bulabilirsiniz. Duygusal konularda yumuşak hislere sahipsiniz. İyi anlaşabilir,anlayabilir ve anlaşılabilirsiniz. Eğer siz bir kadınsanız ve istediğiniz bir erkek varsa o kişi bugün sizinle yakından ilgilenecektir.

KOVA
Bugün içine kapanıklığa ve duygusal çöküntülere açık olacağınız bir dönemdir. İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden,artık ümit kesmiş olduğunuz bir dostunuz ya da sevgiliniz sizi arayabilir ve ondan büyük bir psikolojik destek görebilirsiniz. .

BALIK
İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok. Size karlı bir iş teklif edebilirler. Bu işin kazancı ilk bakışta görüldüğü kadar çok olmayabilir. Yapmak istediğiniz fakat bir süreden beri fırsat bulamadığını şeyler için hazırlanmalısınız. Kendinize çekidüzen vermelisiniz. Mutlu beraberlikler ve başkalarıyla birlikte olumlu kararlar almak gibi şeylere açıksınız.

PAZAR

KOÇ
Sosyal çalışmalar ve ortaklıklar açısından bazı fırsatlar yakalamanız olasıdır. Ancak ortaklıklar da bazı çıkar çatışmaları yaşayabilirsiniz. Daha dikkatli olun ve ilkelerinize sahip çıkın. İkili ilişkilerinizde son derece hareketli ve keyifli olacağınız bir gündesiniz.Sahip bulunduğunuz esprili ve neşeli tavrınız etrafınızda bulunan insanlara da yansıyacak.Arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı etkileyebilir, isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.

BOĞA
Bütün hayatınızı değiştirecek olan büyük sürprizlere hazır olmalısınız. Gene de bu olumlu gelişmeleri hemen bir gün içinde beklememelisiniz.Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz. Bugüne gelince. Müzik, araba veya bilgisayarla ilgili olan ve size büyük zevk veren bazı işler yapabilir veya bazı şeyler satın alabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde de mutlu bir gün yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
Bugün ani başlayan beklenmedik arkadaşlıklar size sosyal alanda değişik fırsatlar getirebilir. Çevrenizde size ihtiyacı olan ve ancak sizin yardımcı olabileceğiniz kimseler olabilir. Yardım elinizi uzatabilirseniz, sizin için fazla önemli olmayan ama onları çok rahatsız eden sorunlarını çözebilirsiniz.Bazı iş teklifleri almanız ve teklifleri değerlendirmekte kararsız kalmanız mümkündür.

YENGEÇ
Bugün önünüze mali alanlarda yeni kaynaklar yaratabilme, para konusunda daha akılcı davranma fırsatları çıkabilir. Bunları değerlendirmek için olumlu bir gününüzdesiniz. Ancak işyerinizde karşı cinsten bir kişiyle bir sürtüşmeye girmeniz olası. Böyle bir tartışma ortamı sizi üzebilir ve zihinsel olarak yorulmanıza neden olabilir. Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

ASLAN
Zekanız ve akılcı kararlarınızla çok iyi sonuçlar elde edebileceğiniz entelektüel alanda önemli başarılar yakalayabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Ani, beklenmedik gelişmelerle daha iyi bir sosyal konuma ulaştığınızı görebilir bu sosyal konumda da çok güçlü olduğunuzu hissedebilirsiniz. Şansınızın yanı sıra sizin bu olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

BAŞAK
Güne başlarken size çok faydalı olabilecek bir hesaplaşma yapmanız mümkün.Bu değerlendirme sırasında kendinizi sosyal alanda pek hoşunuza gitmeyen ama aslında faydalı olan değişik şartlara adapte etmenin yollarını bulacak ve kendinizi yeni konumlar içinde nasıl ifade edebileceğinizi daha iyi düşüneceksiniz. Nerelerde güçlü olduğunuzu daha iyi anlayacak ve daha iyi kararlar verebileceksiniz.

TERAZİ
İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz. Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor. Bu sonsuza kadar böyle devam edemez. Olayları yeniden gözden geçirin ve artık kararınızı verin. Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz. Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir.

AKREP
Uzun vadeli planlar yapmaya, uzun yolculuklara ve çevreden teşvik görmeye açık olduğunuz bir zamandasınız. Bu zamanda küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz. Neşelisiniz. Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz. Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir. Yeni bir konuma erişebilirsiniz. Duygusal ilişkileriniz heyecan ve mutluluk vericidir.

YAY
Bugün biraz fazla gayret göstermenizi gerektiren ancak bunun karşılığını da görebileceğiniz gününüzdesiniz. Günlük işlerde karşılaşabileceğiniz karışıklıklar iş arkadaşlarınızdan bazılarının kıskançlıklarından kaynaklanabilir.Yani siz çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler. Sakin davranırsanız ve durumları gerektiği şekilde değerlendirirseniz olanlardan zarar görmezsiniz.

OĞLAK
Mesleki açıdan ilerleyebileceğiniz güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz ve bunu önümüzdeki hafta içindesiz de göreceksiniz. Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir. Dikkatli olun ve onu yanlış kullanmayın. Bugün sezgileriniz son derece güçlüdür ve çevrenizdeki bir çok şeyi hissedebilir, size söylenenlerin ardındaki gerçekleri anlayabilirsiniz.

KOVA
Hisleriniz düşünceleriniz, aşk ve evlilik ilişkileriniz de karışıktır. Süregelen bir ilişkiniz ya da evliliğiniz bile olsa karşı cinsten, başka birisine kafanızın takılmış olması ve kendi içinizde mücadele halinde olmanız mümkündür. Bu durumun da sizde sinir bozukluğu yaratması normaldir. Beklenmedik durumlarda ve beklenmedik şeylere aşırı sinirlenebilirsiniz.

BALIK
Hayatınızda köklü reformlarda ha doğrusu bu yönde başlangıç veya planlar yapabilirsiniz. Sanat ve güzel şeylere karşı ilginiz artabilir.Yeni ve güzel eşyalar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kimselerle beraber iyi vakit geçirebileceğiniz dinlenme günü yaşayabilirsiniz. Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor. Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.