Haftaya keyifli başlayacaksınız

Güne keyifli başlayacaksınız, detayların önemli olduğu iş yapanlar için verimli bir gün, çok hareketli bir dönemdesiniz...

Haftaya keyifli başlayacaksınız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

27 Kasım 2017 Pazartesi Koç Burcu 

Kalabalık ortamlar ve geniş çevrelerde dolaşmaktan keyif alıyorsunuz. Fakat karşılaştığınız kişilerle ilgili şimdiye kadar farkına varmadığınız ayrıntılarla ilgileniyorsunuz. Ve hatta tespit ettiğiniz bu detaylar yüzünden duygularınız değişiyor. Bugün yabancılarla yapacağınız görüşmelerde tedbirli olun. Çevrenizin saygıyla davrandığı kişilere karşı hürmette kusur etmemeye özen gösterin. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirirken şimdi her şeyin değişmiş olduğunu düşünebilirsiniz ve bundan rahatsız olabilirsiniz. Ancak sizin de değişime uyum sağlamanız gerekiyor. Aslında yaşadığınız olaylar alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Özgür olmak istiyorsunuz ancak çılgınca davranışlarda bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor.

27 Kasım 2017 Pazartesi Boğa Burcu

Güne keyifli başlayacak ve ara vermiş olduğunuz işler ile ilgileneceksiniz. Almış olduğunuz sorumlulukları yerine getirirken fazla zorlanmayacak ve günlük işlerinizi bildiğiniz gibi sürdüreceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin kararlılığınıza şaşırabilir ve size karşı daha ciddi davranabilirler. Kalabalık ortamlar ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getiriyor. Yabancılarla iş birliği yapabilir ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak projelerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. En azından bugün girişimde bulunmak için acele etmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız yükselmeye başlayacak.

27 Kasım 2017 Pazartesi İkizler Burcu 

Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Parasal ihtiyaçlarınızın artması yüzünden gerilim hissedebilirsiniz. Veya yapılması gereken işleriniz ile ilgili ortaya çıkan aksaklıklar yüzünden tahammülsüz ve sabırsız olabilirsiniz. Bu arada alıştığınız işleri fazla düşünmeden sürdürmeye devam edeceksiniz. İş veya çeşitli amaçlarla yapacağınız seyahatler bir taraftan keyif verecek, öte yandan yorgunluk hissetmenize neden olacak. Kendinizi çok fazla yormayın ve sağlığınıza özen gösterin. Özellikle uykunuza ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Gün içinde karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak.

27 Kasım 2017 Pazartesi Yengeç Burcu 

Bugün saygı duyduğunuz kişilerin hem önerilerini, hem de iltifatlarını alabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz fakat geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayacak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Ancak rahatsız edici düşünceler içine girmeyeceksiniz. Bütün dikkatinizi yapmak istediğiniz ciddi konulara odakladığınız halde bugün daha rahat ve keyif alacağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler kurabilir, geleceğe yönelik yeni programlar yapabilirsiniz. Ancak harekete geçmek için acele etmeyeceksiniz. Zaten bugün yeni girişimlerde bulunmak için uygun zaman değil. Bugün farklı felsefeleri gözden geçirme zamanı. Evren sizi destekliyor. Bunun farkına varın ve olayları fazla zorlamayın.

27 Kasım 2017 Pazartesi Aslan Burcu

Haberleşme trafiğinizin hareketli olacağı bir gün geçireceksiniz. Alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar duygularınızı harekete geçirecek ve yepyeni istekler duymanıza neden olacak. İsteklerinizi ortaya koyabilir, enerjiniz ve isteğiniz ile yaratıcı kişileri etkileyebilirsiniz. Ancak iş arkadaşlarınız ve yakınlarınıza karşı daha anlayışlı olmanız gerekiyor. İlginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Ortaklık, evlilik veya iş kurmak gibi benzeri ciddi konulara odaklandığınız bir dönem... Sabırlı olursanız, isteğinizi gerçekleştirmeniz mümkün.

27 Kasım 2017 Pazartesi Başak Burcu 

Bugün sizi olduğunuz yerde zapt etmek çok zor gözüküyor. Bugün olaylardan kolay etkilenebilir ve hemen tepki gösterebilirsiniz. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Ancak duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz ve tepkilerinizi denetlemeniz bugün pek kolay değil. Fakat isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız ve tarzınızı değiştirmeniz gerekiyor. Sahip olduklarınızı gözden geçirecek ve değer verdiğiniz her ne varsa bütün bunlarla ilgili yorumunuz değişecek. Daha ciddi ve kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz.

27 Kasım 2017 Pazartesi Terazi Burcu 

Detayların önemli olduğu iş yapanlar için verimli bir gün olabilir ancak ayrıntıların dağıtıcı etkisine kendinizi kaptırmayın ve sorunları büyütmekten kaçının. Eskiden saygı duyduğunuz kişileri daha derinden inceleyebilirsiniz ve duygularınızın değiştiğini düşünebilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulamanız mümkün. Ancak sorgulamalarınızı fazla derinleştirmeyin ve olaylara daha gerçekçi bir açıdan bakmak için gayret gösterin. Yoksa pratik işlerinizi yaparken bu durum dağıtıcı olabilir. Biraz daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Özellikle sevdiklerinize karşı anlayışlı olmaya özen gösterin.

27 Kasım 2017 Pazartesi Akrep Burcu 

Bugün karşılaşacağınız olaylar yoğunlaşan duygularınızı dağıtacak ve çevrenizle ilgileneceksiniz. Bu arada alacağınız teklifleri iyi değerlendirin. Saygın çevrelerin dikkatini çektiğiniz bir dönemdesiniz ve hoşlandığınız kişiyle aranızdaki ilişkiler gerilimli olsa bile yeni boyutlar kazanacak. Bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve geriliminizi denetlemeyi başaracaksınız. Yabancı ortamlar ve farklı çevrelere girebilir, hayata bakış açınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz. Önemli kararlar almak için acele etmeyin ve olayları akışına bırakın.

27 Kasım 2017 Pazartesi Yay Burcu 

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Ancak seyahat halinde olanlar ve seyahat hazırlığı yapanlar olabilecek en iyi şekilde bu dönemi geçiriyorlar. Çünkü yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve enerji fazlasını boşaltmanın en iyi yöntemlerinden birisi seyahat etmek. Tabii bu arada sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içinde olabilirsiniz. Özellikle parasal ihtiyaçlarınız artmış olabilir ve bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Beklentilerinizin yarattığı gerilimi çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. Gün içinde sürpriz gelişmeler olabilir ve ilginç teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Yapıcı ve olumlu davranmak için gayret gösterin. İhtiyaçlarınız artmış olabilir fakat sürpriz kazançlar da sağlayabilirsiniz.

27 Kasım 2017 Pazartesi Oğlak Burcu

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Kısa veya uzun yolculuklar yapabilir, arkadaşlarınızla buluşabilir, yakınlarınıza yardımcı olabilirsiniz. İsteklerinizi kolay anlatacak ve neşeli tutumunuzla çevrenizi etkileyeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ön çalışmalarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Özellikle yapacağınız araştırmalar verimli olacak ve bu sırada tanışacağınız kişilerle arkadaşlık ilişkileri kurabilirsiniz. Size istediğiniz bilgileri aktaracak kişilerle karşılaşmak moralinizi yükseltecek. Yatırım yapmak ve yeni girişimlerde bulunmak isteyenler güzel fırsatlarla karşılaşacaklar. Dikkatini sağlık konularına yöneltmiş olanlar kendi bildiklerini anlatırken yeni gelişmelerden haberdar olacaklar.

27 Kasım 2017 Pazartesi Kova Burcu 

İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Hem eski dostlarınızla karşılaşacak ve geçmiş günleri konuşacaksınız, hem de isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada uzaklarda bulunan yakınlarınızla haberleşebilir, yabancılarla ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla ilgili duygularınız değişiyor ve onlara karşı ilginiz azalıyor. Yeni tanıştığınız kişilerle daha samimi ilişkiler içine giriyorsunuz. Bugün yapılması gereken işleri pratik bir şekilde fazla uğraşmadan çözeceksiniz. Yeni projeler yapabilirsiniz ancak girişimde bulunmak için acele etmeyeceksiniz. İlginç gelişmelerden etkileneceksiniz ve düşünceleriniz tamamen değişecek.

27 Kasım 2017 Pazartesi Balık Burcu

Sorumluluklarınızı yerine getirmek için çok büyük bir gayret göstereceksiniz. Bazı karışıklıklar olabilir ve yetiştirmeniz gereken işleri yaparken gerilim hissedebilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren daha rahat olacaksınız. Bir tanıdığınızdan alacağınız haber sizi rahatlatacak ve sorunlarınızı daha kolay çözeceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde uzaklarda yaşayan bir yakınınızla haberleşebilirsiniz. Veya sevdiğiniz seyahatte olabilir ve onunla konuşabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ve alacağınız haberler duygularınızın dalgalanmasına neden olacak. Olayları fazla büyütmeyin. Aslında rahat davranabilirsiniz ve böylece ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.