Haziran ayı son haftası bizi neler bekliyor

Haziran ayını kapatırken, 26 Haziran Salı günü, Mars Kova burcunda retro hareketine başlayacak 28 Haziran Perşembe günü Oğlak Burcunda Dolunay meydana gelecek 29 Haziran Cuma günü, Yengeç burcunda seyahatini sürdüren Merkür Aslan burcuna geçecek…

Haziran ayı son haftası bizi neler bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOÇ Burcu

Haftanın teması; mesleki anlamda yaşayacağınız önemli gelişmeler olacak. Kariyer anlamında rotanızı net şekilde yöneticinizle paylaşmanız gerekiyor. Bu hafta eski bir kalp kırıklığınız iyileşecek. Gerçekten değer verdiğiniz ve zamanında bir yanlış anlaşılma sonucu oluşan duygusal yaranız kapanacak. Sadece kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

İKİZLER Burcu

Haftanın teması; korkularınızla yüzleşmek olacak. Her neden korkuyorsanız üzerine gidin ve korkularınızdan güçlü olduğunuzu keşfedin. Bu hafta ölüm hakkında daha çok düşünebilirsiniz. Şifa ve mistik konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerinde yatan çok eski bir duygu bir düşünce enerjinizi bitiriyor. Bırakın gitsin...

BOĞA Burcu

Haftanın teması; uzak yerlere seyahat, özellikle son 6 aydır öğrendiğiniz tüm bilgileri paylaşmak olacak. Bir kitap yazma fırsatı bulabilirsiniz. Rüyalarınıza dikkat edin. Yabancı insanlardan gelecek faydalar söz konusu olabilir. Hayattaki missyonunuza odaklanacaksınız.

YENGEÇ Burcu

Haftanın teması; ikili ilişkilerinizle ilgili olacak. Sürüncemede kalan konularınız sonuca ulaşacak. İlişkinizdeki sorunları karşılıklı empati ve anlayış çerçevesinde çözebileceğinizi unutmamalısınız... Karşınızdaki kişilerle ‘Doğru İletişim’ kurmaya çalışın. Unutmayın, birlikte olduğunuz kişiler, sizin aynanızdır.

ASLAN Burcu

Haftanın teması; fiziksel sağlığınız ve çalışma alışkanlıklarınız olacak. Gündelik uğraşılarınızda iç sıkıntısı hissedebilirsiniz. Her şey üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu da stresi ve ruhsal kaygısal bozuklukları beraberinde getirecek. Bu hafta ihtiyacınız olan iki şey, su ve uyku.

BAŞAK Burcu

Haftanın teması; neşe ve sosyalleşmek olacak. Kendinizi harika hissedeceğiniz bir duygu şöleni sizi bekliyor. İçiniz kıpır kıpır olacak. Doğa yürüyüşleri yapın, toprakla uğraşın. Örneğin bir çiçek dikin. Böylelikle üzerinizdeki tüm negatif enerjiyi atacaksınız. Çocuklarınız varsa ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

TERAZİ Burcu

Haftanın teması; babanız, eviniz ve ailenize ait özel durumlarınızla ilgili olacak. Özellikle babanızla ya da baba figürünüzle ilgili duygusal hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Bu hafta son bir sene içinde sizi duygusal anlamda olgunlaştıran döngünün bitişini yaşıyorsunuz. Ailenizle ilgili çözülmemiş sorunlar varsa saklamayın ve zor da olsa bu karışık enerjiyi çözün ve kurtulun. Taşınma planınız varsa, şanslı bir dönem.

AKREP Burcu

Haftanın teması; yakın çevre ve kardeşlerle ilgili olacak. Onlarla olan iletişiminiz biraz daha ders verme şeklinde olacaktır. Daha gerçekçi bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Onların size getirdikleri dersleri kabul edin ve hayat yolculuğunuza kattıkları destekten ötürü onlara teşekkür edin. Mutlaka onları dinleyin!

YAY Burcu

Haftanın teması; maddi-manevi güvenlik ihtiyaçlarınıza yoğunlaşmak olacak. Yeni kaynakların ortaya çıkışı ya da sizin için değerli olanların risk altında olması söz konusu olacaktır. Dünyevi istekleriniz özellikle bu hafta artacağı için manevi alemden uzaklaşmanıza sebep olacaktır. İçinizdeki huzursuzluğun ana kaynağı budur. Bu histen uzaklaşmak için rızkın sahibine teslim olmak gerektiğini aklınıza getirin.

OĞLAK Burcu

Haftanın teması; fiziksel değişiklikleriniz ve duygusal tutumunuz olacak. Empati ve duygusallığı yoğun bir şekilde yaşayacaksınız. Kendinize ve çevrenize karşı olan tutumlarınız değişime uğrayacak. Sürüncemede kalan bir ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Kendinize içsel olarak temizlemek isteyebilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek!

KOVA Burcu

Haftanın teması; bilinçaltı bataklığınız olacak. Son 6 aydır kendiniz ve hayatınızdaki insanlar hakkında içinizde biriktirdiğiniz bilinçaltınızı hapishaneye dönüştüren sorunları masaya koyacaksınız. Bu hesaplaşma size duygusal anlamda bir stres yükleyebilir. Son bir kaç aydır ruhsal anlamda hissettiğiniz sıkıntılar bu hafta son bulacak. Unutmayın ki tüm hastalıkların kaynağı, düşüncelerdir. Duru görünüz artabilir. Hayatın size verdiği işaretleri fark edin ve bu sıkıntıların hayatınızdan sonsuza dek gitmesine izin verin.

BALIK Burcu

Haftanın teması; arkadaş gruplarınız olacak. İçlerinde sizi kendi sorunlarıyla boğan ve sizin sorunlarınızla ilgilenmeyen dramatik olanları da daha belirginleşecektir. Unutmayın ki onların kabusları, sıkıntıları size ait değil. Bazı arkadaşlıklarınız bu enerjiyle sonlanabilir. Bırakın, faydalı arkadaşlıklar kuracağınız kişiler çok uzakta değil. Bu hafta sadece kendi hayat yolculuğunuza odaklanın.