İlişkileri güçlendirme sırası akrep burcunda...

Beklentilerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz, fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz, meydana gelen olaylardan etkilenebilir, karmaşık duygular içine girebilirsiniz hafta sonunuz nasıl geçicek burcunuzdan öğrenme vakti...

İlişkileri güçlendirme sırası akrep burcunda...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Aralık 2017 Cumartesi Koç Burcu 

Beklentilerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz. İçinizden yükselen arzular sizi zorlayabilir. Ancak isteklerinizi ortaya koymak için acele etmemeniz gerekiyor. Enerji fazlanızı akıtacak bir alan bulun veya spor yapın. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Olabileceklerden daha büyük hedefleriniz olabilir. Hırslı bir tavır içine girmekten kaçının ve sağlığınıza özen gösterin. Arkadaşlarınız ve yakınlarınız sizi destekleyecek. Yeni projeler yapabilirsiniz ve etkileyici olabilirsiniz. Ancak çevrenizde kıskançlık yaratacak davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

9 Aralık 2017 Cumartesi Boğa Burcu 

Fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Ancak şansınızı iyi kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Endişelerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşın ve hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanın. Aslında hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar için uygun zaman. Üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusu size yeni kapıların açılmasını saylayacak. Üstelik şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz ve tarzınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Kendinizi yenileyecek yöntem ve fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Dostlarınız sizi destekliyor ve bugün karamsar haliniz dağılıyor.

9 Aralık 2017 Cumartesi İkizler Burcu

Meydana gelen olaylardan etkilenebilir, karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Heyecan verici istekler ve hayaller içinde bulunuyorsunuz. Bugün isteklerinizin yaratacağı gerilimi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Parasal konulara yönelik yeni çözümler üretebilirsiniz ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu arada duygularınızı denetleyin. Gün içinde alacağınız bazı haberler bilinçaltınızı uyandırabilir ve unuttuğunuz konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınız ve komşularınız ile tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yanlış anlamalar olabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmalısınız.

9 Aralık 2017 Cumartesi Yengeç Burcu 

Gördüğünüz rüyalardan etkilenmiş olarak uyanabilirsiniz ve bir süre sadece kendiniz ile ilgilenebilirsiniz. Öğlene doğru haliniz değişecek ve yapmanız gereken pratik işler ile ilgileneceksiniz. Hareketli bir gün sizin için... Ancak enerjinizi yapıcı biçimde kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor. İstekleriniz giderek artıyor ve hayal gücünüz uyanıyor. Ancak kendinizi fazla yormamaya ve fiziksel aktivitelerde tedbirli olmaya özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Bazı olaylar nedeniyle gerilim hissedebilirsiniz ancak iyimser bir ruh hali içinde olduğunuz için şimdilik olayları fazla zorlamayacaksınız. Sürprizler ve ani değişiklikler sizi rahatsız etse bile duygularınızı denetlemeyi başarabilirsiniz.

9 Aralık 2017 Cumartesi Aslan Burcu

İlginç gelişmelerle karşılaştığınız bir dönem. Bugün alacağınız haberler bilinçaltınızı uyandıracak ve eski günlerin özlemini duyacaksınız. Eski günleri anarken kendi davranışlarınızı hatırlayacak ve o zamandan bugüne kadar ne kadar değişmiş olduğunuzu anlayacaksınız. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi duyabilir, yaratıcılık gerektiren alanlara yönelebilirsiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve girişimde bulunmak için kuvvetli arzular duymaya başlıyorsunuz. Bu arada gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir ve fikirleriniz değişebilir. Fakat düşüncelerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyacaksınız ve ikna edici olacaksınız.

9 Aralık 2017 Cumartesi Başak Burcu 

İletişim ve haberleşmeler açısından hareketli ve biraz da karmaşık bir dönemdesiniz. Son günlerde bazı terslikler ve yanlış anlamalar olsa bile bugün bunları fazla önemsemeyecek, böylelikle sorunların ve karışıklıkların üstesinden geleceksiniz. Bugün birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun ve dikkatinizi dağıtan konularla ilgilenmeyin. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte keyifli vakit geçirecek, böylece dikkatinizi isteklerinize odaklamayı başaracaksınız. Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ancak sabırlı davranacaksınız ve bu arada size ihtiyacı olan yakınlarınız ile ilgileneceksiniz. Ancak kritiklerinizi kendinize saklasanız iyi olacak.

9 Aralık 2017 Cumartesi Terazi Burcu 

Bugün bazı ufak- tefek olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz ancak bu durum fazla uzun sürmeyecek. Parasal konulara yönelik endişeleriniz ve beklentileriniz yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat akılcı bir tavır içinde bulunacak ve mantığınızla hareket edeceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizin arttığı bu dönem içinde yeni projeler üretebilir, grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük hedefleriniz olabilir. Kendinizi fazla zorlamayın ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Görüşür isteklerinizin ötesinde görünmeyen beklentilerinizin yaratıcı gerilim davranışlarınıza yansıyabilir. Fakat bugün dikkatli ve mantıklı davranacaksınız.

9 Aralık 2017 Cumartesi Yay Burcu

Bugün dikkatli davranacaksınız ve girişimde bulunmadan önce gereken araştırmaları yapacaksınız. Büyüklerinize danışabilirsiniz. Veya bilgisine güvendiğiniz kişilerin yardımını isteyebilirsiniz. Kararlı ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de önem verdiğiniz kişileri etkileyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükseltecek. Geleceğe yönelik projeler yapabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgileriniz yükseliyor. Sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar fazla derinleşmese iyi olacak...

9 Aralık 2017 Cumartesi Oğlak Burcu 

İlişkilerinizi sorguladığınız bu dönem içinde meydana gelen değişimler farklı beklentiler içine girmenize neden olabilir. Duygularınızı ortaya koymaya çalışın ve olayların gelişmesini bekleyin. Aslında hoş fırsatlar karşınıza çıkacak ve siz sabırsızlık hissedeceksiniz. Bazı ayrıntılara takılı kalmanız mümkün. Yabancılar ile ilişkilerinizde daha olumlu davranmanız gerekiyor. Bu dönem parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bütçenizi aşan yatırımlarda bulunmadan önce iyi araştırın. Bugün eski dostlarınız aklınıza düşebilir. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla görüşebilirsiniz.

9 Aralık 2017 Cumartesi Akrep Burcu 

Bugün kendinizi daha rahat ve sakin hissedeceksiniz. Kuruntularınızdan uzaklaşacak ve gerçekçi tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşebilirsiniz. Ayrıca isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. Önemsediğiniz kişiler ile haberleşebilir ve onların yardımını isteyebilirsiniz. Ayrıca size ihtiyacı olan yakınlarınız ile ilgilenecek ve ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde dikkatinizi sevdiğiniz konulara odaklayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

9 Aralık 2017 Cumartesi Kova Burcu 

Güne ilginç fikirler ile başlayabilirsiniz. Yeni projeler yapabilir ve düşüncelerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz. Bugün yapmanız gereken pratik işlere odaklanacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için bazı alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. En azından değiştirmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz ve yapacaklarınız ile ilgili bir liste hazırlayabilirsiniz. İletişim trafiğiniz giderek hareketleniyor. Eviniz veya iş yerinizde küçük değişiklikler yapabilir, çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Bugün daha kararlı ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız.

9 Aralık 2017 Cumartesi Balık Burcu 

Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Anneniz, eviniz veya önem verdiğiniz kişiler ile ilgili isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu arada evraklar ve faturalar ile ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Dikkatinizi yükseltin ve tartışmalardan uzak durun. Yapmanız gereken işleri planlamanız gerekiyor. Dikkatinizi dağıtan misafirleriniz olabilir veya size ihtiyacı olan yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Projelerinizi uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmasanız iyi olacak. Günün ilerleyen saatlerinde büyükleriniz ile haberleşebilirsiniz ve önemsediğiniz kişilerin takdir ve desteğini alabilirsiniz.