İlişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak balık burçları...

Keyifli bir gün geçirecek ve arkadaşlarınızla haberleşeceksiniz, sevdiğinizle ilgili duygularınız derinleşebilir...

İlişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak balık burçları...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Kasım 2017 Perşembe Koç Burcu

Bugün duygusal ve alıngan olabilirsiniz. Güne yoğun duygularla başlayacak ve günün ilerleyen saatlerinde kendinizi dayanılmaz hissedeceksiniz. Aslında derinden etkileyici kişilerin ve olayların etkisinde kalabilir ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Saygı duyduğunuz kişilerle ilgili duygularınız değişebilir. Ancak saygıda kusur etmeseniz iyi olacak. Bugün duygularınızı kendinize saklamak için gayret göstermelisiniz. Farklı çevreler ve değişik ortamlar ilginizi çekecek. Bu arada sizin alıştığınız ve bildiğiniz yöntemlerden daha farklı uygulamalar yapanlar ile karşılaşabilirsiniz. Yaşam tarzı ve hayata bakış açısı farklı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Fakat duygularınızı denetlemeniz pek kolay değil...

30 Kasım 2017 Perşembe Boğa Burcu 

Keyifli bir gün geçirecek ve arkadaşlarınızla haberleşeceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızdan alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Çeşitli davetler alabilirsiniz. Fakat pek gitmek istemeyebilirsiniz. Bir arkadaşınızın davetine önce isteksiz gidecek ve gecenin ilerleyen saatlerinde çok eğleneceksiniz. Yeni tanışacağınız kişiler ile samimi olabilirsiniz fakat kendiniz ile ilgili özelliklerinizi hemen anlatmasanız iyi olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha ciddi ve kararlı davranmayı başaracaksınız.

30 Kasım 2017 Perşembe İkizler Burcu

Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir ve duyacaklarınızdan etkilenebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve bu arada yapmanız gereken işleriniz ve programınız aksayabilir. Fakat iyimser ve yapıcı bir tutum içinde bulunacaksınız. Ve hatta kendi rahatlığınıza kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Zaman zaman endişeleriniz ortaya çıkabilir ve hiç istemediğiniz halde kaygılarınızı çevrenize yansıtabilirsiniz. Fakat genel olarak bugün iyimser ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız.

30 Kasım 2017 Perşembe Yengeç Burcu 

Yoğun duygular ve farklı arzular uyanacak. Özgür aşklar size çekici gelecek ve karşılaştığınız kişilerden etkileneceksiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz. Farklı olanlar ve değişik konularla ilgileneceksiniz. Bugün meydana gelen ani gelişmeler şaşırtıcı olabileceği gibi sizin duygusal tepkileriniz de çevrenizi şaşırtabilir. Hareket halinde olmak ve ilginç ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek. Geleceğe yönelik kaygılarınız devam etse bile bugün karşılaştığınız kişiler sizi heyecanlandıracak.

30 Kasım 2017 Perşembe Aslan Burcu 

Sevdiğinizle ilgili duygularınız derinleşebilir. Ancak kafanız karışık olabilir veya düşünceleriniz değişmiş olabilir. Birlikte geleceğe yönelik projeler yapabilirsiniz ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Bu arada yapmanız gereken işleri büyük bir kararlılık ile sürdüreceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız kişiler içinizdeki potansiyel gücün açığa çıkmasına yardımcı olacak. Sorumluluk gerektiren işler yapabilir ve gücünüzü ortaya koymak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bazı şeyler istediğiniz gibi olmayabilir. Ancak düşünceleriniz ile birlikte istekleriniz de değişiyor.

30 Kasım 2017 Perşembe Başak Burcu

Güne keyifli başlayacak ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Yakınlarınız ile görüşebilir, arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Çeşitli davetler ve teklifler alabilirsiniz ve değişik organizasyonlara katılabilirsiniz. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylar ve alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Ancak hırslı bir tavır içinde bulunmayın ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının.

30 Kasım 2017 Perşembe Terazi Burcu 

Bugün karşılaştığınız olaylar duygularınızı yükseltecek. Hareket halinde olmak, çeşitli organizasyonlara katılmak ve yabancı mekanlar, farklı felsefelerden söz edilen ortamlarda bulunmaktan hem keyif alacaksınız, hem de karmaşık duygular içine gireceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylardan etkilenebilirsiniz fakat duygularınız değişecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Özellikle güç mücadelesi yapılan ortamlardan uzak durun ve kendinizi çok fazla zorlamayın.

30 Kasım 2017 Perşembe Akrep Burcu 

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah iyi duygularla uyanacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sabahın erken saatlerinde dostlarınızı ve sevdiklerinizi özlem ile hatırlayabilirsiniz ve geçmişte yaşadıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Fakat hayata ve olaylara daha iyimser açıdan bakmaya başladığınız bir dönemdesiniz. Bazı karışıklıklar olsa bile iyimser ve olumlu davranarak sorunları çözmeyi başaracaksınız. Çevrenizin saygı duyduğu kişiler tarafından desteklendiğinizi hissedeceksiniz. İsteklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

30 Kasım 2017 Perşembe Yay Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve yapmanız gereken pratik işler ile ilgilenirken karşınıza çıkan olaylar ve kişiler ilginizin yönünü değiştirecek. Bu arada hırs yapmasanız iyi olacak. Parasal ihtiyaçlarınız artabilir veya siz bütçenizi aşan yatırımlar yapmaya hevesli olabilirsiniz. Ancak aceleci davranmayın ve olayların gelişmesini bekleyin. En azından konu ile ilgili araştırmalar yapın ve isteklerinizi belirleyin. Yaşam enerjinizi yükselten gelişmeler olabilir. Veya içinizden yükselen istekler artabilir... Harekete geçmek için sabırsızlık duyabilirsiniz fakat geriliminizi çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. Çevre gezilerine çıkmak, keyfinizi yerine getirecek.

30 Kasım 2017 Perşembe Oğlak Burcu

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Özellikle çevrenizin saygı duyduğu kişilerin davranışlarından hoşlanmayabilir ve tepkisel bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Sizin bildiğinizden daha farklı davranan ve yaşayan kişilere karşı davranışlarınızı denetleyin. Aslında hoş fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Şansınızı çok fazla sorgulamasanız iyi olacak.

30 Kasım 2017 Perşembe Kova Burcu 

Duygu ve düşünceleriniz değişiyor. Sizi rahatsız eden isteklerinizin geriliminden uzaklaşıp keyifli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle haberleşebilir, keyifli programlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Bugün kendinizi özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Böylece güzel duygularınız sizi güzelleştirecek ve bulunduğunuz ortamda çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. İlginç teklifler alabilirsiniz. Bu arada yeni tanıştığınız kişiler ile tartışmayın ve kendi özelinizden fazla söz etmeyin. 

30 Kasım 2017 Perşembe Balık Burcu 

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Beklentileriniz çok yüksek fakat bugün büyük beklentilerinizin gerilimini yaşamayacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Duygularınızı ve isteklerinizi sevdiğinize anlatmayı başarabilirseniz, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak. Bitme noktasına gelen ilişkinizi yeniden canlandırabilir ve böylece kendinizi de yenileyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylar ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Hırslı ve öfkeli bir tavır içinde bulunmayın. Duygularınızı denetleyin.