Işıklar personeliyle bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı bayramlaşmada, personele bayram çikolatası hediye edildi.

Işıklar personeliyle bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurban bayram tatili öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan yardımcılarının, birim amirlerinin ve tüm personelin katıldığı bayramlaşmada, Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Yapılan bayramlaşmada, personele çikolata hediye edildi.

Bayramlaşma Programı

Silivri’de protokol bayramlaşma programı, bayramın ikinci günü olan 22 Ağustos Çarşamba Günü saat 11.00’de Silivri Öğretmenevi’nde yapılacak.

Mezarlık ve Kurban Kesim Yerine ücretsiz servis 

Silivri Belediyesi arife gününden itibaren bayram süresince 09.00- 16.00 saatleri arasında, Ziraat Bankası önünden yarım saat arayla Yeni Mezarlığa, saat başı da Alipaşa Mezarlığı’na ücretsiz servis hizmeti sunacak. Ayrıca Selimpaşa’da bulunan Silivri Belediyesi Kurban Kesim Yerine de Ziraat Bankası önünden Cumartesi- Pazar 10.30- 14.00 saatlerinde, Pazartesi gününden Cuma gününe kadar da 09.00-16.00 saatleri arasında her saat başı araç kaldırılacak.