Kargo paketindeki adres görevlileri güldürdü

Masumiyetin bulaşsın dünyaya çocuk! Denizli'nin Buldan ilçesinde PTT'ye gelen ve adres kısmında yazan 'Köyün girişinden direk gel

Kargo paketindeki adres görevlileri güldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Denizli’nin Buldan ilçesinde PTT’ye gelen ve adres kısmında yazan ‘Köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var’ yazısı ile görevlileri şaşkına çeviren o kargo sahibine teslim edildi. Kargonun sahibi 13 yaşındaki Süleyman Semizoğlu.Buldan ilçesinde meydana gelen olay, adeta ‘bir adres bu kadar’ açık olabilirdi dedirtti. Buldan PTT’ye gelen kargo paketindeki adres görevlileri önce şaşırttı sonra güldürdü.
Ankara Sincan’dan bir yayınevi tarafından alıcı Süleyman Semizoğlu’na içerisinde kitaplar olan bir kargo gönderildi. Kargonun alıcı adres kısmını inceleyen görevliler adres olarak ‘köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var, oradan sola dön, direk gel, hiç sapma, son mahalleye gelene kadar gel, ikiye yol ayrılır, sağ sol var” yazısını görünce gözlerine inanamadı. Yazıyı gören görevliler önce şaşırdı ardından gülmekten kendilerini alıkoyamadı.

“Bravo PTT’ye"
Kargonun teslim edilmesinin ardından PTT Buldan Şube Müdürü Tahsin Çokal, 13 yaşındaki Süleyman Semizoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Çokal’ın, Semizoğlu’na yönlendirdiği ‘neden böyle bir adres yazdın’ sorusuna verdiği cevap; “Bu adresi PTT böyle bulabilecek mi? diye merak ettim o yüzden yazdım. Onlarda bulmuş, bravo PTT’ye” yanıtı ise herkesi bir daha güldürdü.
Adressiz kargoyu sahibine teslim eden PTT çalışanları ise resim çekilerek bu anı ölümsüzleştirdiler...
Masumluğun sarsın dünyayı çocuk...
Sevgiyle kalın...
Chenay Kobak