Kış düğünü hazırlığı

Düğününüzün kışın yapılacak olması sizin için unutulmaz anılar bırakabilir. Kış düğünü yapacaklara kurtarıcı tavsiyeler ile önemli ayrıntıları...

Kış düğünü hazırlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kış aylarında düğün yapmak zor olabilir ancak kendine has bir romantizm barındırır. Doğru hazırlıklar yapıldığında yaz düğünleri gibi rahat geçebilir. Kış düğünlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntılar ise mekan seçimi, davetlilerin ulaşımı ve ortamın sıcaklığının ayarlanmasıdır. Unutulmaz bir kış düğünü yapabilmeniz için önerilerimize göz atabilirsiniz.

Mekan Seçimi 

Seçeceğiniz mekanın kapalı bir alan olması yeterli olmayacaktır. Kapalı otopark ve misafirlerin salon ve otopark arasında yürüyeceği yol önemli bir ayrıntıdır. Seçtiğiniz mekanın sıcak renklerden oluşması kışın önemli ayrıntılarından biridir. Masaların üzerinde güvenli şamdanlar kullanılabilir.

Isıtma

Mekanın sıcak olması düğünün daha rahat ve eğlenceli geçmesini sağlar. Soğuk ve ısınması uzun süren büyük salonlarda ısınmanın birkaç gün önceden başlamasını isteyebilirsiniz.


Kış Yemekleri 

Düğün menünüzde kış aperatifleri ve yemeklerini seçmelisiniz. Özel kış sunumları ile daha şık bir hale getirebilirsiniz. Servis ikramı olarak sıcak çay, kahve gibi ayrıntılar tercih edilebilir.

Vestiyer Mutlaka Olmalı 

Gelen misafirleriniz için mutlaka bir vestiyer olması gerekir. Salonda koltuk ve sandalyelerin üzerinde olan kalın giysiler hoş bir görüntü oluşturma. Misafirlerinizin de konforunu engellemiş olur.

Gelinlik ve Damatlı Seçimi 

Gelinlik ve damatlığın kalın kışlık kumaşlardan dikilmiş olmasına özen gösterin. İstediğiniz modeli bu kumaşlardan hazırlatmaya özen gösterin. Yazlık gelinlik giymek istiyorsanız üzerine farklı pelerin ve kumaşlardan oluşan şallar kullanabilirsiniz.

Ulaşım 

Kış aylarında yoğun kar yağışı düğüne ulaşımı zorlaştırabilir. Aylar öncesinden belirlenen mekanlarda o günün hava durumunu bilmeniz zor olacağı için her zaman ulaşım sağlanabilecek bir mekan seçmenizde fayda olacaktır.

Mekan Dekorasyonu 

Seçtiğiniz mekanın kış dekorasyonu için hazırladığı ayrıntıları mutlaka gözden geçirin. Öncesinde bir konuşma yapabilirsiniz.

www.kadinlarkulubu.com