Kısa saç size yakışır mı?

Kısa saç modelleri ve kesimleri mükemmel makyaj ve moda kıyafetler ile harika bir görünüm vermektedir.

Kısa saç size yakışır mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa saç modelleri ve kesimleri mükemmel makyaj ve moda kıyafetler ile harika bir görünüm vermektedir.  Bunun için ilk öncelik yüzünüzün şekline uygun doğru kısa saç kesimi bulmak Saç modeli stiliniz  için en önemli detaydır. Saç kesimini yüzünüze uygun ve modern kısa saç modellerinde seçerseniz  şık ve çekici görünmesini sağlayabilirsiniz. Saç çeşitleri, her mevsim, her zaman değişiklik gösterir, ama önemli olan size yakışacak modeli seçmek.

Kısa saç modelleri 2015 yılında daha popüler  oluyor gibi görünüyor. Onlar her zaman seksi, ayrıca kısa saçlar çok yönlü şekil ve stilleri ile kadınlar için muhteşem çeşitlilik sunuyor. Sık sık kesim gerektirmeyen kısa saç kesimi kolayca yüz şekli ve yaşam tarzını uygun modellere olanak vermekte.

Saçlarınızı kestirmek istiyor karar veremiyorsanız size çok kolay bir kısa saç testiönereceğim. Bu test son günlerde pek çok moda dergisinde yayınlandı. Aslında çıkış noktası saç stilisti John Frieda, eline bir cetvel alıp kısa saçın size yakışıp yakışmayacağını bakın basıl ölçüyor!

Yapmanız gereken Aynanın karşısına geçip kulak memenizin hizasından düz bir şekilde cetvel tutmak. Boynunuzdan aşağı doğru düz tuttuğunuz cetvelin üzerine çenenizin bittiği yerden işaretlemek. Çizimde gösterildiği gibi. Saç stilistine göre bu her zaman doğruyu söyleyen bir test. Yani sizin ölçünüz 5,5 cm sınırı içindeyse kısa saç modellerini deneyebilirsiniz, ama cetvel ve kalem 5,5 ölçüsünü geçiyorsa saçlarınızı kısa kestirmeyin.

www.trendkadinim.com