Korona virüs nedeniyle cuma gününde sessizliğe bürünen Büyük Çamlıca Camisi havadan görüntülendi

KORONA VİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI, CEMAATLE BİRLİKTE NAMAZ KILINMASINI YASAKLADI. CUMA NAMAZININ DA BİR SÜRE CEMAATLE KILINMAYACAĞININ AÇIKLANMASININ ARDINDAN CAMİLERDE SESSİZLİK HAKİM OLDU. BÜYÜK ÇAMLICA CAMİSİ BU CUMA NAMAZINDA DA BOŞ KALDI. BOŞ KALAN ÇAMLICA CAMİSİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Korona virüs nedeniyle cuma gününde sessizliğe bürünen Büyük Çamlıca Camisi havadan görüntülendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, cemaatle birlikte namaz kılınmasını yasakladı. Cuma namazının da bir süre cemaatle kılınmayacağının açıklanmasının ardından camilerde sessizlik hakim oldu. Büyük Çamlıca Camisi bu cuma namazında da boş kaldı. Boş kalan Çamlıca Camisi havadan görüntülendi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi unvanını elde tutan Büyük Çamlıca Camisi, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlerden dolayı boş kaldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan yasaklar çerçevesinde cemaatle birlikte cami ve mescitlerde toplu şekilde ibadet etmek yasaklandı. Cuma namazı da salgınla mücadele kapsamında geçici süre kılınmayacak. Bu cuma gününde de boş kalan Büyük Çamlıca Camisi’nde polis ekipleri nöbetine devam ederken vatandaşların girişine izin verilmedi.

Korona virüs nedeniyle bu cuma günü de boş kalan Çamlıca Camisi drone ile havadan görüntülendi.