Makyajda çılgın moda: Dalgalı kaşlar ve dudaklar

Sosyal medya fenomenleri makyajda tüm çılgınlıkları bir bir deniyorlar. Mermer dudaklardan, kat kat sürülen ojelere derken bu kez son moda dalgalı dudak ve kaşlar oldu...

Makyajda çılgın moda: Dalgalı kaşlar ve dudaklar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Dalgalı' kelimesi güzellik dünyasında sadece saçlar için kullanılıyor sanıyorsanız artık yanılıyorsunuz. Instagram'da gördüğümüz dalgalı kaşlar ve dalgalı dudaklar yeni bir trend haline geldi. Futuristik bir tarza sahip bu trend, geleceği günümüze taşıyor.

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde fark yaratan bir çılgınlık haline geldi. Kızlar bu akıma çok hızlı bir şekilde ayak uydurmayı başardı.

Dışarı çıktığınız zaman, makyaj tazelemek için normalden daha çok vakit ayırmanıza neden olacak bu trendin çok mu sevileceğini yoksa hemen sona mı ereceğini zaman gösterecek..

Dalgalı kaş oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünler sert yapılı bir kaş fırçası ve kaş kalemi!

Makyajda çılgın moda Dalgalı kaşlar ve dudaklar

Dalgalı kaş oluşturmak için tek ihtiyaç sert yapılı bir kaş fırçası ve kaş kalemi  bu modaya ayak uydurmak için ilk önce fırça ile kaşlarınızı şekillendirmeniz sonra da kalem ile kaşlarınızı doldurmanız gerekiyor.

Daha belirgin bir  görünüm için ise kaşın etrafını aydınlaştırıcı ile belirginleştirmekte fayda var.

Makyajda çılgın moda Dalgalı kaşlar ve dudaklar

Instagram trendi olarak karşımıza çıkan ve çok kısa sürede çok geniş kapsamlı bir kitleyi içerisine alan bu trend ile birlikte sizlerde resimlerinizi sosyal medya hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Makyajda çılgın moda Dalgalı kaşlar ve dudaklar