Maşalacı dünyaevine girdi

Silivri'nin köklü ailelerinden Maşalacı Ailesi'nin oğlu Avukat Emrah Maşalacı geçtiğimiz yıl içerisinde nişanlandığı Dilara Yardımcı ile dünya evine girdi.

Maşalacı dünyaevine girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Dilara Yardımcı ile nişanlanan Avukat Emrah Maşalacı, 19 Mayıs Cuma günü Garden Restauran’ta yaptığı görkemli düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikâhını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kıyarken, Emrah Maşalacı’nın şahitliğini Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İstanbul 3. Bölge Sorumlusu Metin Karakaş, İstanbul Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci, Mehmet Gür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bazı bakanların hocası Hüseyin Atilla Şener, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, çiftin Amerika’da tanışmalarına vesile olan Ergün Argün, Raife Ergün yaparken Dilara Yardımcı'nın şahitliğini Necmettin Yılmaz, Salih Balcı, Zafer Kılıç ve Nevzat Fırat yaptı.

Nikâh şahitleri kadar davetlilerin de dikkat çektiği düğünde; spor, siyaset ve sanat camiasını da bir araya getirdi. Mutlulukları gözlerinden okunan Dilara ve Emrah çifti davetlilerle tek tek ilgilendi.