Minik Beren'i mutlu eden sürpriz hediye

BAHÇELİEVLER'DE OTURDUKLARI SOKAKTAN GEÇEN BELEDİYE EKİPLERİNE SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNAN MİNİK BEREN'E, EKİPLER SÜRPRİZ YAPARAK OYUNCAK KAMYON HEDİYE ETTİ.

Minik Beren'i mutlu eden sürpriz hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bahçelievler’de oturdukları sokaktan geçen belediye ekiplerine sevgi gösterisinde bulunan minik Beren’e, ekipler sürpriz yaparak oyuncak kamyon hediye etti.

Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Bahtiyar Sokakta ikamet eden Muazzez-Ayhan Erdem çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Beren, belediye temizlik işçilerinin gelmesini dört gözle bekliyor ve evlerinin önünden her geçtiklerinde kendilerine sevgi gösterisinde bulunuyordu. Bahçelievler Belediyesi temizlik işçileri, kendilerine hayranlık duyarak sevgi gösterisinde bulunan minik Beren’i unutmadı.

Temizlik işçileri Nihat Karaalp ve Selami Yılmaz bugün tekrar minik Beren’in bulunduğu sokaktan geçerken sürpriz yapıp oyuncak kamyon hediye etti. Minik Beren, sürpriz karşısında büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşarken annesi Muazzez Erden, “Artık bu bize bir hatıra olacak, Beren’i sevindiren belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Temizlik çalışanlarından Nihat Karaalp, “Beren bizi her gördüğünde el sallıyor, biz de onu seviyoruz. Beren’e küçük bir hediye aldık daha çok sevinsin. Biz de onu çok seviyoruz” dedi. Selami Yılmaz ise, “Beren bizi her gördüğünde heyecandan uçacak gibi seviniyordu; onun için bizde ona küçük bir hediye aldık. Beren’le birlikte bütün çocukları seviyoruz” açıklamasını yaptı.