(Özel) Koronayı yenen sağlık çalışanlarından penguen dansı

YENİ TİP KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI EN ÖN SAFLARDA YER ALAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN 2'Sİ YAKALANDIĞI HASTALIĞI YENEREK SAĞLIĞINA KAVUŞTU. İKİ KADIN PERSONEL HASTALIĞI YENMELERİNİ 2 MESAİ ARKADAŞIYLA PENGUEN DANSI YAPARAK KUTLARKEN O ANLAR RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

(Özel) Koronayı yenen sağlık çalışanlarından penguen dansı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni tip korona virüs salgınına karşı en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarından 2’si yakalandığı hastalığı yenerek sağlığına kavuştu. İki kadın personel hastalığı yenmelerini 2 mesai arkadaşıyla penguen dansı yaparak kutlarken o anlar renkli görüntüler oluşturdu.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı en ön saflarda görev yapan sağlık çalışanları da zaman zaman hastalığı yaşıyor. Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde veri giriş bölümünde çalışan 2 kadın personel de korona virüse yakalandı. Sağlık çalışanları başarılı tedavilerinin ardından iyileşerek görevlerine yeniden döndü. Görevlerine dönen 2 kadın, hastalığı atlatmalarını 2 mesai arkadaşıyla penguen dansı yaparak kutladı. Üstlerinde beyaz tulumları yüzlerinde maske ve gözlükleriyle dans eden sağlık çalışanlarının o anları ise renkli görüntüler oluşturdu.