(Özel) Taksim'de yunuslar maskesiz dolaşanlara göz açtırmıyor

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ ARDINDAN İNSAN HAREKETLİLİĞİNİN YAŞANDIĞI TAKSİM MEYDANI VE İSTİKLAL CADDESİNDE POLİS, MASKESİZ DOLAŞAN VATANDAŞLARI MASKE TAKMALARI KONUSUNDA UYARDI.

(Özel) Taksim'de yunuslar maskesiz dolaşanlara göz açtırmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından insan hareketliliğinin yaşandığı Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde polis, maskesiz dolaşan vatandaşları maske takmaları konusunda uyardı.

Yeni Tip Korona virüsten (Covid-19) korunma tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde insan hareketliliği yaşandı. Önceki günlerin aksine bir çok insanın geldiği meydan ve caddede İstanbul Emniyetine bağlı “Yunus polisi” olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri ekipleri, Taksim Meydanında motosikletleriyle devriye gezerek maske takmayan vatandaşları tek tek uyardı. Yanında maskesi bulunan vatandaşları uyarıların ardından maskelerini takarak yoluna devam etti.

“Rahatsızım, bu yüzden maske takmadım”

Yanında maske bulundurmasına rağmen neden takmadığı sorulan bir vatandaş ise, “Rahatsızım, bu yüzden maskeyi takmadım” diyerek kendini savundu. Vatandaş daha sonra polisi uyarısıyla maskesini takarak arkadaşıyla birlikte yürümeye devam etti.