Pendik'te engelli çocuklar, sokağa çıkma izninde parkta doyasıya eğlendi

PENDİK'TE SOKAĞA ÇIKMA İZNİNİ DEĞERLENDİREN ENGELLİ ÇOCUKLAR, KENDİLERİNİ PARKA ATTI. PENDİK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE OYUNLAR OYNAYAN ÇOCUKLAR, ANİMASYON EKİBİ İLE DOYASIYA EĞLENDİ. ETKİNLİKTE MASKELİ ÖNLEM ALINDIĞI VE SOSYAL MESAFE KURALINA UYULDUĞU DA GÖRÜLDÜ.

Pendik'te engelli çocuklar, sokağa çıkma izninde parkta doyasıya eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pendik’te sokağa çıkma iznini değerlendiren engelli çocuklar, kendilerini parka attı. Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte oyunlar oynayan çocuklar, animasyon ekibi ile doyasıya eğlendi. Etkinlikte maskeli önlem alındığı ve sosyal mesafe kuralına uyulduğu da görüldü.

Korona virüsle mücadele kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasına bugün 0-14 yaş arası çocuklar için 11.00 -15.00 saatleri arasında ara verildi. Bunun üzerine Pendik Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan engelli çocuklar için özel bir organizasyon düzenlendi. Organizasyon kapsamında engelli çocuklar, sokağa çıkma iznini değerlendirmek için kendilerini parka attı. Güzel havanın tadını çıkarmak için parkta bir araya gelen engelli çocuklar, oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Aynı zamanda çocuklar, kendileri için düzenlenen Hacivat ile Karagöz animasyon gösterilerini de ilgiyle izledi. Etkinliğe katılan çocukların ve ailelerinin maske taktığı ve sosyal mesafe kuralına uydukları da görüldü.

Çocuğunu parka getiren Emine Daş, “Çok mutluyuz çok eğleniyoruz. Çok teşekkür ederiz bu programı yapana. Çok sevindik. Aşağı yukarı iki aydır çıkmıyoruz. Burada oyunlar oynuyor, eğleniyor. Eğlenceli geçiyor” dedi.