Polis ekiplerinden minik kıza anlamlı hediye

POLİS EKİPLERİ, KENDİLERİNİ ARAYARAK TÜRK BAYRAĞI İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN 3 YAŞINDAKİ MİNİK KIZI KIRMADI. EKİPLER KÜÇÜK KIZIN EVİNE GİDEREK TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ. POLİS EKİPLERİNİN HEDİYESİ KARŞISINDA ÇOK MUTLU OLAN KIZ ÇOCUĞU PENCEREDEN 'EVDE KAL TÜRKİYE' DİYE BAĞIRARAK MESAJ VERDİ.

Polis ekiplerinden minik kıza anlamlı hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis ekipleri, kendilerini arayarak Türk bayrağı istediğini söyleyen 3 yaşındaki minik kızı kırmadı. Ekipler küçük kızın evine giderek Türk bayrağı hediye etti. Polis ekiplerinin hediyesi karşısında çok mutlu olan kız çocuğu pencereden "Evde kal Türkiye" diye bağırarak mesaj verdi.

Fatih ilçesi Şehremini Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş polis ekiplerini arayarak 3 yaşındaki kızının polisleri çok sevdiğini ve bir tane Türk bayrağı istediğini söyledi. Bunun üzerine minik kızı kırmak istemeyen ekipler harekete geçti. Polis ekipleri minik kızın yaşadığı eve giderek Türk bayrağı hediye etti. Minik kıza bayrağı hediye eden polis, "Bizim için kıymetli en değerli şeyi sana getirdik. Bu bizim teşkilatımızın hediyesi" dedi. Polis ekiplerinin hediyesi karşısında minik kızın çok mutlu olduğu görüldü. Küçük kız pencereden "Evde kal Türkiye" diye bağırarak herkese mesaj verdi.