Rotary Kulübü'nden Işıklar'a Üstün Hizmet Ödülü

İstanbul Bahçeşehir ve Zekeriyaköy Kulüpleri, tarım ve insan odakları çalışmaları nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, Meslekte Üstün Hizmet Ödülü takdim etti.

Rotary Kulübü'nden Işıklar'a Üstün Hizmet Ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Rotary ve Rotaract Kulüpleri öncülüğünde Bahçeşehir ve Zekeriyaköy Rotary Kulübü başkan ve yöneticileri ile Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluştu. Tarımı, insanı ve geleceği önceleyen çalışmaları nedeniyle ödüle layık görülen Başkan Işıklar'a, Rotary Kulübleri tarafından Meslekte Üstün Hizmet Ödülü takdim edildi.  Toplantıya; 2420.Bölge Rotary 2015-2016 Dönem Guvernörü Mehmet Sabri Görkey, 2420. Bölge Rotary Köprü Grubu Guvernör Yardımcısı Orhan Çelik, 2420. Bölge Rotary Düş Grubu  GuvernörYardımcısı Aysel Akbulut, Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mustafa Yazıcı, Silivri Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Meryem Çalkın Anıl, Zekeriyaköy Rotary Dönem Başkanı Hale Kazak, Bahçeşehir Rotary Dönem Başkanı Rana Gülnar, BüyükçekmeceRotary Dönem Başkanı Erkan Akyollu, Çerkezköy Rotary Dönem Başkanı Kaan Taşkın, Bayrampaşa Rotary Dönem Başkanı Sinem Eser, Dolmabahçe İnnerwheell Başkanı Hatice Kunt katıldı.

Yazıcı: "Işıklar'ı onur üyemiz ilan ettik"

Silivri Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Yazıcı, gerçekleşen kahvaltıda Başkan Işıklar'a Onur Üyesi belgesi de sunarak; "Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'ı, 2016-2017 Rotary dönemi için yönetim kurulu kararımızla Onur Üyemiz ilan ettik. Uluslarararası Rotary ve Bölgemizin hedefleri doğrultusunda hususunda yapacağımız insanların yaşamlarına dokunarak, daha iyi bir dünyada yaşamayı teşvik ve temin edecek çalışmalarda sizin yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri daha da güçlü kılacaktır. Sizi kulübümüzün  Onur Üyesi olarak selamlıyor, hoşgeldiniz diyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Işıklar: "Bu ödülü büyük bir gururla kabul ediyorum"

Ödülü büyük bir gurur ve mutlulukla kabul ettiğini ifade eden Başkan Işıklar: "İlçemizde çiftçilerimizin bilinçli üretim yapması ve toprağın verimini arttırabilmesi amacıyla bu merkezimizi kurduk, çalışmalarımızı sürdürüyor. Gelir getiren farklılıklara, akıl ve bilimi katarak, kentin güçlü yönlerinin üzerine giderseniz, halka da bunu anlatırsanız o zaman güzel şeyler oluyor. Bir yerel yönetim olarak tarımı, insanı ve geleceği odak alan çalışmalarımızdan ötürü bana Meslekte Üstün Hizmet Ödülü'nü kentimiz adına takdim eden Rotary Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum. Hepsinden önce bu kentin talan edilmesine her zaman karşı duran bir Silivrili olarak bu ödülü büyük bir gurur ve mutlulukla kabul ediyorum. Bugüne kadar yaptırmadıklarımız, yaptıklarımızdan çok daha önemli oldu. Bundan sonrada yapacaklarımız ile Silivri'de yaşamak hergün biraz daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

TÜRAM kursları devam ediyor

Programın olduğun gün, aynı zamanda Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde devam eden Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu yeni dönem kursiyerlerini de ziyaret eden Başkan Işıklar; "Tarımsal Kalkınma konusunda bir marka proje haline getirmiş olduğumuz merkezimizde kurslarımız ve yeniliklerimiz devam edecek. Tarım yoksa gelecek yok" dedi.