Sancaktepe'de yapılan hastane inşaatı sokağa çıkma kısıtlamasında da devam ediyor

KORONA VİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YAPIMINA BAŞLANDIĞINI DUYURDUĞU SANCAKTEPE'DEKİ HASTANE İNŞAATI ÇALIŞMALARI SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA DA DEVAM EDİYOR. İNŞAAT ÇALIŞMALARI YAKINDAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Sancaktepe'de yapılan hastane inşaatı sokağa çıkma kısıtlamasında da devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapımına başlandığını duyurduğu Sancaktepe’deki hastane inşaatı çalışmaları sokağa çıkma kısıtlamasında da devam ediyor. İnşaat çalışmaları yakından görüntülendi.

Yapımı devam eden inşaat ilk kez bu kadar yakından görüntülendi

Sancaktepe’de yer alan askeri bölgenin çok yakın bir noktasına inşa edilmeye başlanan Sahra Hastanesi’nin yapımı gece gündüz demeden devam ediyor. Binlerce işçinin çalıştığı hastane yapımında demir kolonların yerleştirmesi devam edilirken şantiye içerisinde de çalışan personelin sağlık güvenliği üst düzeyde tutuluyor. Sosyal mesafe kuralının yanı sıra steril maske kullanımının da yaygın olduğu inşaat çalışmasında işçiler, aralıksız çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar sokağa çıkma kısıtlamasında da devam ediyor.