Tabala: Tebliğ edilen borcu tabii ki ödeyeceğiz

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tabala geçmiş dönemden kalan borçlar ve kendisine iletilen ödeme emri ile alakalı yaptığı açıklamasında 'Her ne kadar istifa ettiğim dönemden de olsa itiraz etmeksizin borcumuzu ödeyeceğim' dedi.

Tabala: Tebliğ edilen borcu tabii ki ödeyeceğiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’da Akgün Duru Başkanlığındaki yönetimde görev alan Ömer Tabala eski yönetimden üzerlerine kalan borç için ödeme yapacaklarını belirtti. Tabala yaptığı açıklamasında; “Geçmiş güzel bir yola çıkmıştık ve bu yolda ayrılıklar yaşandı ve bu ayrılanlar içinde bende vardım. Bizler bu yola çıkarken bu yolun ne denli meşakkatli ve sıkıntılarla dolu olduğunu en iyi bilen isimlerdenim. İşte bu bilinçle yola çıktık. Şimdi yönetimimiz tarafından bizlere tebliğ edilen borcu ödeyeceğiz. Her ne kadar istifa ettiğim dönemden de olsa itiraz etmeksizin borcumuzu ödeme yolunda adımlar atıp kulübümüzü refaha çıkarmak zorundayız.

Sonuçta her şey Silivri’nin ve Silivrispor’un geleceği için diyebiliyorsak bu miktarı da eski yönetimden kalanlarla alakalı olan borç miktarını bildiğimiz için itirazsız bir şekilde ödeme yapacağım. Menfaatsiz Silivrispor sevgimiz artarak devam edecektir” dedi.