Vali Vasip Şahin'den nezaket ziyareti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yakın tarihte Silivri'ye atanan Kaymakam Ali Partal'a ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Vasip Şahin'den nezaket ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bugün saat 9.30 sularında Silivri Kaymakamlığı’na ziyarette bulundu. Yakın zaman önce Silivri’de göreve başlayan Kaymakam Ali Partal’a ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Şahin’i Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın yanı sıra çok sayıda kurum yöneticisi karşıladı.

Nüfus Müdürlüğü hakkında bilgi aldı

Karşılamanın ardından Kaymakamlık binasına giren Vali Şahin ve beraberindeki heyet önce binanın giriş katında bulunan Nüfus Müdürlüğü’ne uğradı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Kaymakamı Ali Partal’dan çipli kimlik kartlarına geçiş ve sınava girecek öğrencilere tanınan öncelik hakkında bilgi aldı. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterildiğini belirten Kaymakam Partal’a bu konuda teşekkür eden Vali Şahin, daha sonra Kaymakamlık makamına çıktı.

Ziyaret 1 saatten fazla sürdü

Kaymakamlık makamında İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan basın mensuplarına fotoğraf verdikten sonra basına kapalı olarak 1 saati aşkın süre görüştüler.  Özellikle asayiş ve güvenlik konusunda bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Vali Şahin Kaymakam Partal ve Emniyet Müdürü Çalışkan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, buradaki ziyaretin ardından da ilçeden ayrıldı.